Condamnari

Defutatul PSD-Radulescu, lasat fara Range Rover, un client de la ANRP i-a manglit Gipanul/Condamnat cu suspendare pentru MITA, acest BORFAS primeste salariu din BANII nostri/Blestem, Csf-Ncsf­čśÄ

 

FB_IMG_1499882703546Deputatul de Arge╚Ö, C─ât─âlin R─âdulescu, l─âsat f─âr─â bolidul de lux. I-a fost furat autoturismul marca Range Rover, noaptea trecut─â, din Bucure╚Öti, iar poli╚Ťi╚Ötii din Capital─â au f─âcut cercet─âri ├«n acest caz ├«nc─â de la prima or─â, dup─â ce a fost anun╚Ťat furtul ma╚Öinii.

Acesta a ajuns acas─â dup─â ora 22.00, l─âs├óndu-╚Öi bolidul ├«n fa╚Ťa locuin╚Ťei. Culmea, zona este una atent monitorizat─â, av├ónd ├«n vedere c─â locuie╚Öte undeva ├«ntre Parlament ╚Öi sediul SRI, ├«ns─â miercuri diminea╚Ťa nu ╚Öi-a mai g─âsit autoturismul ├«n locul ├«n care a fost parcat. Range Rover-ul era cump─ârat ├«n leasing. O mare problem─â este ╚Öi faptul c─â ├«n ma╚Öin─â avea toate actele sale, de la permis, p├ón─â la carduri. La acest moment se fac cercet─âri, mai ales c─â bolidul avea un sistem de securitate foarte bine pus la punct ╚Öi, totu╚Öi, parlamentarul a r─âmas f─âr─â autoturism, fiindu-i furat chiar din fa╚Ťa locuin╚Ťei

 

Cine este Cătălin Rădulescu, deputatul cu mitralieră, care i-ar împușca pe protestatari. Are o condamnare penală și afaceri bănoase cu statul, dar și cu NATO

 

Cine este Cătălin Rădulescu, deputatul cu mitralieră, care i-ar împușca pe protestatari. Are o condamnare penală și afaceri bănoase cu statul, dar și cu NATO

Grobian și gălăgios, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost promovat în Parlament în ciuda unei condamnări penale și a pus mâna pe numeroase contracte bănoase.

C─ât─âlin R─âdulescu a devenit deja celebru dup─â ce a declarat c─â a p─âstrat acas─â o mitralier─â AKM de la Revolu╚Ťie ╚Öi c─â este preg─âtit s─â o foloseasc─â din nou ╚Öi a cerut ca tunurile cu ap─â s─â fie folosite ├«mpotriva manifestan╚Ťilor din Pia╚Ťa Victoriei. Retract─ârile ulterioare, au avut darul de a ad├ónci scandalul, dup─â ce deputatul a afirmat c─â a vrut s─â ÔÇŁfac─â mi╚ÖtoÔÇŁ de jurnali╚Ötii care i-au luat interviul dar c─â ┬áar avea o arm─â de v├ón─âtoare, cump─ârat─â ├«n 1999.

Dup─â izbucnirea scandalului, liderul social-democrat Liviu Dragnea a sus╚Ťinut c─â ┬áPSD ┬ánu este de acord cu acest fel de comportament ╚Öi c─â atitudinea lui R─âdulescu va fi analizat─â de partid. ÔÇŁRisc─â foarte multe lucruriÔÇŁ, a fost r─âspunsul lui Dragnea, ├«ntrebat dac─â R─âdulescu va fi exclus din PSD. Nu pare s─â ri╚Öte foarte mult, dac─â este s─â men╚Ťion─âm declara╚Ťiile pre╚Öedintelui Comisiei juridice, Eugen Nicolicea (PSD). Acesta a men╚Ťionat c─â, potrivit Regulementului, deputa╚Ťii nu pot fi sanc╚Ťiona╚Ťi pentru declara╚Ťiile politice. El a invocat faptul c─â nici deputa╚Ťii USR nu au putut fi sanc╚Ťiona╚Ťi c├ónd au scandat ÔÇ×Ru╚ÖineÔÇŁ, la adresa lui Liviu Dragnea ╚Öi Florin Iordache.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunii de tulburare a lini┼čtii ┼či ordinii publice iar poli┼úi┼čtii din Arge┼č ┬áau anun┼úat verific─âri cu privire la respectarea regimului armelor ┼či muni┼úiilor.

Garantat de Pendiuc, preluat de Dragnea

De profesie medic, R─âdulescu a intrat ├«n politic─â imediat dup─â 1990, num─âr├óndu-se printre revolu┼úionarii oficiali ai Arge┼čului. A participat la ├«ntemeierea FSN, din partea c─âruia a fost ales deputat ├«n 1990, la doar 27 de ani. Dup─â o perioad─â ├«n care s-a dedicat afacerilor s-a ├«ntors, ├«n 2005, ├«n PSD Arge┼č. ├Än 2012 revine ├«n Parlament pe listele PSD, sprijinit de primarul de atunci din Pite╚Öti, Tudor Pendiuc.

├Än 2014, procurorii DNA l-au trimis ├«n judecat─â, acuz├óndu-l de dare de mit─â ╚Öi de administrarea unei firme, fapta incompatibil─â cu calitatea sa de parlamentar. R─âdulescu ar fi ob╚Ťinut adjudecarea lucr─ârii de asfaltare a unui centru comercial din Pite╚Öti ╚Öi i-ar fi promis 10.000 de lei unui manager de proiect, pentru ca aceasta s─â nu ridice obiec╚Ťii privind execu╚Ťia lucr─ârilor de asfaltare.

Din acel moment, R─âdulescu ╚Öi-a folosit calitatea de deputat pentru a face presiuni pentru modificarea Codului Penal, ├«n favoarea persoanelor cu probleme penale. R─âdulescu l-a atacat dur pe Valeriu Zgonea (caracterizat drept ÔÇ×informatorul DNAÔÇŁ), pre╚Öedintele de atunci al Camerei Deputa╚Ťilor, care a blocat 23 de proiecte de modificare a Codului Penal.

├Än martie 2016, ┬áR─âdulescu a fost condamnat de ├ÄCCJ la un an ╚Öi ╚Öase luni de ├«nchisoare cu suspendare. Cu toate acestea, el a primit un loc eligibil pe listele PSD, iar postura de candidat s-a suprapus peste condamnarea definitiv─â, pronun╚Ťat─â pe 5 decembrie 2016.

Afaceri cu Dragnea și cu NATO

Promovarea lui R─âdulescu ├«n PSD poate fi explicat─â ╚Öi prin faptul c─â este un politician potent financiar, iar afacerile sale se intersecteaz─â inclusiv cu cele ale lui Liviu Dragnea. Una din firmele sale (Concordia Con Strade), specializat─â ├«n construc╚Ťii de drumuri ╚Öi autostra─âzi, ┬áparticip─â la licita╚Ťii ├«n asociere cu firma TEL DRUM, condus─â de un apropiat al lui Liviu Dragnea. Informa╚Ťia apare pe site-ul Consiliului Na╚Ťional de Solu╚Ťionare a Contesta╚Ťiilor, unde cele dou─â firme apar ca asociate fiind reprezentate de o singur─â persoan─â, pe baza unei ├«mputerniciri semnate ├«n 2012.
Potrivit dezv─âluirilor f─âcute de Rom├ónia Liber─â, chiar ├«n decembrie 2016, c├ónd c├ó╚Ötiga un nou mandat de deputat, ╚Öi era condamnat penal, a c├ó╚Ötigat prin propria firm─â, contracte pentru lucr─âri la Baza Aerian─â 86, cea care ad─âposte╚Öte nou-achizi╚Ťionatele avioane de lupt─â F-16.

Miting anti-Iohannis

C─ât─âlin R─âdulescu s-a num─ârat, recent, printre participan╚Ťii la un miting organizat de PSD Arge╚Ö, ├«mpotriva pre╚Öedintelui Klaus Iohannis. S─â ne lase ├«n Parlament s─â ne facem treab─â! S─â nu ne mai bage la pu┼čc─ârie unul c├óte unul!ÔÇť a urlat ├«n microfon R─âdulescu, ├«n fa╚Ťa celor 4.000 de participan╚Ťi.

R─âzboiul cu radarele
C─ât─âlin R─âdulescu a anun╚Ťat ini╚Ťierea unui proiect de lege pentru desfiin╚Ťarea radarelor pe motiv c─â rom├ónii ÔÇŁs-au s─âturat de ace╚Öti p├óndari, care ├«n loc s─â aib─â rol de preven╚Ťie, stau ascun╚Öi ca ni╚Öte ╚Öobolani s─â dea amenziÔÇŁ. Surse din cadrul parchetelor au declarat c─â parlamentarul figureaz─â cu aproximativ 40 de sanc╚Ťiuni primite dup─â ce a ├«nc─âlcat reguli de circula╚Ťie ├«n timp ce se afla la volan.

Mason ╚Öi revolu╚Ťionar
* Vicepre┼čedinte Funda┼úia r─âni┼úilor ┼či lupt─âtorilor cu merite deosebite ├«n revolu┼úia rom├ón─â din dec. 89ÔÇÖ – filiala Arge┼č;
*├Än 2016, a fost decorat pentru merite ├«n timpul Revolu╚Ťiei
* Cavaler al Ordinului Sfântului Ioan din Ierusalim al cavalerilor de Malta

Citate din C─ât─âlin ┬áR─âdulescu ÔÇô jeguri, extratere╚Ötrii ╚Öi amenin╚Ť─âri cu arma

Discu╚Ťie cu o jurnalist─â din Arge╚Ö, care-l ├«ntrebase de dosar:
R─âdulescu: ÔÇ×Tu dac─â mai continui mult cu asta, ori ┼úi-o iei, ori te dau ├«n judecat─â! E┼čti o proast─â!”
JurnalistaÔÇŁA┼ča o fi! Oi fi proast─â, dar nu condamnat─â!ÔÇŁ.
R─âdulescu ÔÇ×Te-a f─âcut m─â-ta proast─â! E┼čti o incult─âÔÇŁ

ÔÇŁJegurile ┼či Securi┼čtii se uit─â la Gre┼čelile Gramaticale care apar uneori din cauza neaten┼úiei ┼či st─ârii ├«n care e┼čti. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunte┼úi zero pentru mine, jurnali┼čti de doi bani, nu v─â datorez nimic, voi ├«mi datora┼úi mie pentru c─â pute┼úi scrie ┼či vorbi liber pentru c─â mi-am riscat eu via┼úa la Revolu┼úie pentru voi jegurilorÔÇŁ ÔÇô mesaj pe Facebook

ÔÇ×Activitatea unui parlamentar considerat ├«n primele locuri, c─â discut─â despre extratere┼čtri e treaba mea, e via┼úa mea privat─â, care sunt intelectual ca medic, nu ca al┼úii care sunt muncitori necalifica┼úi prin Parlamentul ─âstaÔÇŁ

ÔÇŁPentru ce se mai duc oamenii ├«n Pia╚Ťa Victoriei acum ╚Öi de ce noi nu ie╚Öim ├«mpotriva lor cu tunurile cu ap─â dac─â nu mai au motiv? S─â stea ca pro╚Ötii ├«n fiecare sear─â acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii?ÔÇŁ

ÔÇ×Eu arma cu care am tras ├«n timpul Revolu╚Ťiei am p─âstrat-o. Niciodat─â nu am vrut s─â o dau. O ╚Ťin acas─â ca ╚Öi arm─â de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colec╚Ťionar. Nu se folose╚Öte. O ╚Ťin pentru c├ónd, dac─â vreodat─â mai vine cineva cu vreo idee s─â transforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt preg─âtit s─â ies cu arma ╚Öi s─â trag. Nu o s─â mi-o ia nimeni ├«n via┼úa vie┼úilor ┼či o ┼úin, c─â poate vreodat─â, dac─â mai vine cineva cu vreo idee din asta s─â transforme statul ─âsta pentru care am luptat noi, sunt preg─âtit s─â ies cu arma s─â trag, imediat.ÔÇŁ

ÔÇŁ5.000 de lei, at├ót ne d─â (indemniza╚Ťie de parlamentar n.r). Cred c─â ne-ar trebui salarii mult mai decente ca s─â putem s─â ar─ât─âm ├«ntr-un fel ├«n Parlament c─â dac─â vrem s─â venim ├«n blugi ┼či mizerabili, lumea ne va trata ca atareÔÇŁ.