Politica

De ce ATACA ziarizda SORINA pe LCK/Unde si-a Ascutit LIMBA si de ce Apara PENALII/Vezi extras din Blog🤣

FB_IMG_1518451900828GALCEAVA ACOPERITILOR – GHITA: SORINA MATEI, ANGAJATA LA INTERVENTIILE LUI GABI OPREA

Războiul dintre Sebastian Ghiță și ziarista Sorina Matei ia amploare, după ce patronul RTV s-au autodenunțat că a angajat-o la televiziunea sa în uruma unor intervenții înalte.
“Domnisoara Sorina Matei continua sa otraveasca spatiul public asa cum a facut-o ani de zile. Ca sa nu umblam cu jumatati de masura si sa afisam virginitati false cred ca e momentul sa spunem adevarul. Persoana care intervenea pentru Sorina Matei de cele mai multe ori cu rugaminti de angajare este generalul Gabi Oprea. Daca tot stie ce lucruri rele am facut eu la varsta de 12 ani la nu stiu ce cutremur sa faca un denunt la DNA. Iar despre plecarea din cadrul RTV si despartirea de Alexandru Iacobescu (directorul general al RTV n.n.) sunt zeci de oameni care stiu ce s-a intamplat. Sorina Matei si Iacobescu au avut o relatie, dansa a decis sa plece din RTV in momentul in care relatia s-a incheiat”, a spus Sebastian Ghiță în exclusivitate pentru DC News.

BLOG SORINA MATEI

Limbi în BASE si Săgeți în PSD, iar acum, SORINA, tine Limba la PSD(nota redactiei)

A fost cea mai grea luptă a vieții lui. Și a reușit. Nu știu cum, dar a făcut-o. Misiunea imposibilă pentru imposibilul om politic a fost un succes. Doar el și o mână de nebuni au crezut în ea.

Cum poate un om să învingă non-stop toate mașinăriile cu atâta forță, îndârjire și încăpățânare? Cum poate să treacă prin două suspendări și prin șase bătălii politice teribile în ultimii 12 ani? Nu știu, întrebați-l. Este Președintele ales al României, șeful acestui stat. Eu așa ceva n-am mai întâlnit.
La nivel internațional, este singurul care a supraviețuit în fața a două execuții politice, unei lovituri de stat moderne și unei crize economice de asemenea proporții. Este cu adevărat incredibil, dar a reușit ce n-a putut niciun alt lider până acum.
În ciuda celor care mă condamnă de atâția ani, am să-l respect mereu. E strict opțiunea mea de cetățean liber al acestei țări. Nimeni nu-mi poate îngrădi acest gând.

Mi s-a părut nedrept. Și a fost nedrept ce s-a întâmplat. Mi s-a părut incorect. Și a fost. M-a revoltat. Și, ca de obicei, n-am ascuns nimic. Cine mă cunoaște, știe. Spun întotdeauna ce cred. Cu orice risc.
Cine îl cunoaște, știe. Este extrem, extrem de puternic. Nu iartă, nu uită, nu renunță niciodată la lucrurile în care cu adevărat crede. Și foarte bine face. Pentru suspendarea asta, chiar nu a greșit cu nimic.

Acum, sigur, trebuie să se reconcilieze cu poporul. Finalmente, lui îi datorează totul. Poate nu credeți deloc, dar pentru el chiar s-a luptat. Îl doare, știu. Îi pasă, sunt convinsă. Și cred că va încerca. E pariul cu adevărat incredibil al vieții lui. În fibra lui știe asta mai bine decât toți. Dar ca să reușească, trebuie să dezvăluie totul. Este obligat să schimbe ce n-a putut să urnească până acum. Nici asta să știți că nu e imposibil, doar l-ați văzut, îl știți! Niciodată, dar niciodată să nu-l subestimați.

Pe de altă parte, sper că, în noaptea asta de apoplexie, toți liderii USL, formali sau informali, sunt conștienți că s-a terminat întreaga aventură, întreg haosul. Crin Antonescu trebuie să plece, Voiculescu și Dragnea cu certitudine trebuie să plătească, pușcăriabilii vor ajunge fix acolo unde le este locul iar instituțiile statului trebuie să funcționeze în continuare ca într-o adevărată democrație. România își va relua traseul european și pentru asta cred că trebuie să ne bucurăm cu toții. Niciodată nu m-am gândit că o să ajung, ca român, ciuma Europei. Pe mine asta chiar m-a jignit. Profund.

Ce-a fost? O paranteză periculoasă, de infarct, în democrația României. O fractură, o falie teribilă în societate pe care a adâncit-o USL. Ce-a fost pentru el, omul politic Traian Băsescu? L-ați văzut. Un mizilic.

În sinea lui, vă spun că este mult prea puternic să fie pus la zid, să fie împușcat, să fie îngenuncheat de niște mișei.