Condamnari

DADDY va fi EJACULAT/Livache se refugiaza in Munti cu gagica/Vine Comunicatul DNA cu BELINA !

 

FB_IMG_1511979746672Analistul Bogdan Chirieac, care a publicat, sambata, in exclusivitate pe DC News mai multe stenograme ale unui conflict dur intre Mihai Tudose si Gabriela Firea, anunta ca mai are si alte inregistrari, dar deocamdata nu le face publice. Insa confirma ca este scandal mare in PSD, astfel incat este posibil ca partidul sa „piarda guvernarea”.

„Am vazut stenogramele, le-am publicat cu prioritate pe DCNews in aceasta dimineata. Am ramas stupefiati. Avem si alte stenograme pe care am ales cu buna stiinta sa nu le publicam, cel putin nu noi, fiindca exista acolo personalitati din PSD, inclusiv tanarul, zic eu cu mare viitor politic, Liviu Plesoianu, care atrage atentia asupra unor lucruri deosebit de grave de care il incrimineaza pe premierul Mihai Tudose. Deci fractura PSD este atat de mare in acest moment incat nu va trece mult timp si vom avea o lupta pe fata in interiorul partidului. Nu exclud ca PSD sa piarda guvernarea,” a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Chirieac a adaugat ca Tudose este mult mai puternic decat Grindeanu, astfel incat nu le va fi usor inamicilor sai din partid sa il doboare precum pe fostul premier.

„Dl Tudose este, ca personalitate, mult mai puternic decat dl Sorin Grindeanu, mult mai puternic. Stenogramele noastre consfintesc furtuna la nivel inalt in PSD”, a mai spus Chirieac