Fara Categorie

DADDY pune Laba pe DIICOT/BUBOSUL a Propus ca SEF pe omul lui Haineala/Cine este Felix BANILA?

 

FB_IMG_1523993191013

Favoritul PSD, omul lui Hăineală, prietena lui Dragnea, propus de Toader la șefia DIICOT! Ministrul Justiției, Tudorel Toader, l-a propus luni pe Oliver Felix Bănilă pentru funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

„În urma desfășurării procedurii de selecție a procurorilor, în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a avut loc în data de 11 mai 2018, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că, ministrul justiției, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix BĂNILĂ, în vederea obținerii avizului consultativ. Ulterior, propunerea va fi înaintată Președintelui României, domnul Klaus IOHANNIS”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Justiției.

Felix Banila ar fi sustinut la sefia DIICOT de Oana Schmidt Haineala, una dintre colaboratoarele lui Liviu Dragnea.

Cine este Felix Banila

Felix Banila (46 de ani) este in prezent procuror la Parchetul Tribunalului Bacau. In 2016, el a candidat fara succes si pentru un post in CSM. In perioada 2010- 2017 a condus Parchetul Tribunalului Bacau.

Felix Banila s-a nascut pe 26 decembrie 1972. In 1996 a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi. Cariera in magistratura a inceput-o in pe 15 decembrie 1996, ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Moinesti, unde a stat pana in 2008.

Din acest parchet a fost delegat, ulterior promovat, la Parchetul Tribunalului Bacau.
In perioada 1 august 2007 – 31 decembrie 2007, Banila a fost delegat procuror la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Bacau