Condamnari

Cutremurator/JARTEAUA Partaita CP Tariceanu spune ca toti Sustinatorii DNA suntem niste MERCENARI platiti/Ocupa-te de afaceri si lasa tinerii sa faca politica, ai 27 de ani de cand ne maninci banii, Bosorogule­čśÄ

Calin Popescu-Tariceanu spune ca ALDE este interesat de modificarea legilor Justitiei, pentru a destrama ÔÇ×statul paralelÔÇŁ si pentru ca cei care comit abuzuri sa raspunda in fata legii. Presedintele ALDE sustine ca reactiile pe marginea subiectului sunt caracteristice ÔÇ×republicii procurorilorÔÇŁ.

ÔÇ×Pe noi ne intereseaza modificarea legilor Justitiei pentru a accelera demantelarea ÔÇ×statului paralelÔÇŁ, pentru ca grozaviile puse in opera de indivizii care au format ÔÇ×statul paralelÔÇŁ sa nu se mai repete si pentru ca toti cei care participa la infaptuirea actului de Justitie sa raspunda atunci cand comit abuzuriÔÇŁ, transmite Calin Popescu Tariceanu, intr-un comunicat de presa.

Tariceanu precizeaza ca propunerile coalitiei parlamentare pentru modificarea legilor Justitiei genereaza ÔÇ×un tip de razboi intalnit de regula in regimurile dictatoriale, gen ÔÇ×republica procurorilorÔÇŁ

ÔÇ×Constatam cu regret ca indivizii, care compun si se lupta pentru supravietuirea ÔÇ×statului paralelÔÇŁ sub pretextul luptei anticoruptie, detin parghii importante ale unor institutii de forta si ale media si se afla la comanda unei adevarate armate de mercenari bine instruiti si platiti cu mijloace financiare obtinute ca urmare a unor fapte de coruptie si felurite ilegalitatiÔÇŁ, sustine presedintele Senatului.

Al doilea om in stat acuza ca toate aceste lucruri se petrec sub patronajul presedintelui Klaus Iohannis, ÔÇ×care urmareste doua obiective personale: obtinerea unui nou mandat la Cotroceni si trecerea in uitare si prescrierea ilegalitatilor comise in perioada cand detinea functia de primar al Sibiului. Cum dupa trei ani la Cotroceni realizarile sale sunt undeva spre zero, singura sa sansa la un nou mandat este perpetuarea dependentei Justitiei fata de ÔÇ×statul sau paralelÔÇŁ, cu alte cuvinte, conducerea Romaniei cu catuse, dosare fabricate si alegeri masluite prin metode sofisticateÔÇŁ.

Mai mult, liderul ALDE spune ca interventiile presedintelui ICCJ, Cristina Tarcea, si ale procurorului-general Augustin Lazar pe tema modificarilor Justitiei sunt ÔÇ×neaveniteÔÇŁ.

ÔÇ×Intreb totusi retoric: ce fel de oameni de Drept sunt cei mentionati, daca ei s-au transformat in partizanii Noii Securitati marca Coldea-Maior, ai ÔÇ×statului paralelÔÇŁ si ai uzurparii puterii politice legitimate la alegeri? Sunt ei oameni ai Dreptului, cand militeaza in continuare explicit sau implicit pentru dosare fabricate de echipele mixte Coldea-Kovesi in care au fost cooptati si unii judecatori? Sau cand actioneaza complice la compromiterea unor politicieni nedoriti prin scurgeri de informatii de la DNA catre presa si la falsificarea unor probe? Mai pot avea ei calitatea de magistrati, cand incurajeaza direct sau indirect activitatea grupurilor de lucru clandestine, o adevarata mafie, la care participau politicieni, procurori, inalti responsabili ai SRI, judecatori si mercenari din asa-zisa presa?ÔÇŁ, precizeaza Tariceanu.

Calin Popescu-Tariceanu a mai declarat ca va apela la toate mijloacele constitutionale pentru ca tara sa redevina stat de drept, inclusiv prin adoptarea in aceasta sesiune parlamentara a proiectelor legilor Justitiei.

ÔÇ×Parlamentul, nu membrii ÔÇ×statului paralelÔÇŁ care au uzurpat puterea politica in multe momente, a fost ales democratic de cetateni ca sa-si exercite atributul constitutional de legiferare. Repet o promisiune pe care am mai facut-o si in trecut, cand am luptat aproape de unul singur cu abuzurile ÔÇ×puterii oculteÔÇŁ: atat eu, ca presedinte al Senatului, cat si ALDE vom face uz de toate mijloacele constitutionale pentru ca Romania sa redevina un stat de drept, inclusiv prin adoptarea in aceasta sesiune parlamentara a proiectelor legilor JustitieiÔÇŁ, a conchis presedintele Senatului