Condamnari

CUTREMURATOR: CONDAMNATUL DADY arunca PETARDA Penala/PSD nu a FOST niciodata impotriva Luptei ANTICORUPTIE/Dementul trebuie DUS la BALAMUC !

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni seara, intr-un interviu la Romania TV ca PSD „nu a fost niciodata impotriva luptei anticoruptie”.

 

FB_IMG_1554736782916

 

 

 

 

„Temele in sine de la referendum nu sunt de respins, noi nu am fost niciodata impotriva luptei anticoruptie, PSD nu a fost niciodata impotriva institutiilor statului. Noi am sprijin legislativ, bugetar institutiilor respective. Am alocat si instantelor, si salariilor judecatorilor

 

FB_IMG_1554275688376

 

Am o speranta cu care sper sa nu mor in brate, ca magistratii din Romania sa devina independenti si sa nu aiba niciun fel de teama”, a declarat Dragnea.

El a spus despre referendumul pe justitie ca este o „pacaleala”.

„Referendumul e o pacaleala, cauta un prilej disperat sa participe la campania pentru referendum. O sa aiba o problema cu USR si cu Ciolos, ca Ciolos a dat OUG pe Codul penal si au spus ca daca vor veni la guvernare dau OUG care sa modifice legile justitiei. Eu nu stiu cum o sa voteze oamenii astia la referendum si cum o sa-l sustina”, a mai spus seful PSD.

 

FB_IMG_1554227504058

 

Intrebat daca „Iohannis e mai rau si mai dusmanos decat Basescu”,  Dragnea a raspus Da, din pacate da, Basescu mai avea momente de omenie si de discutie