Politica

Cor#eala/O Casiera-Nicoleta SOISUN- a fost numita de Tariceanu mare BOASA la Rompetrol Rafinare pentru K@$€r🤣

 

De la casier, în anul 2007, la cancelaria primului ministru şi apoi în conducerea Rompetrol Rafinare. Acesta este parcursul profesional al Nicoletei Viorica Soisun, aprobată recent de acţionarii Rompetrol Rafinare în funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

Astfel, dacă până în 2007 Nicoleta Soisun era casier la Casa de Editură şi Presă Realitatea Românească, în acel an a făcut un salt profesional, deşi era doar studentă, fiind angajată la Cancelaria primului ministru. În acea vreme, funcţia de prim ministru era deţinută de către Călin Popescu Tăriceanu. Licenţa şi-a luat-o un an mai târziu, în 2008, în contabilitate şi informatică. Ulterior, din 2009, Soisun a fost consilier în cadrul Secretariatul General al Guvernului. Mai târziu, în 2014, a absolvit şi un master, în contabilitate internaţională.

Luni, ea a primit un mandat în conducerea Rompetrol Rafinare, ca membru în Consiliul de Administraţie. Mandatul Nicoletei Soisun va expira în trei luni, pe 30 aprilie 2018, odată cu expirarea mandatului actualilor membri ai Consiliului de Administraţie.

Numirea sa vine după ce Marius Mitruş a fost revocat din această funcţie. El acuza, în decembrie, acţionarul minoritar al companiei, adică statul român prin Ministerul Energiei, că a fost pasiv, „fără capacitate de reacţie în cazul deciziilor ce îi puteau afecta interesul”.

„Am reuşit să nu îmi fac «prieteni» printre reprezentanţii acţionarului majoritar – KMG Internaţional, care s-au dovedit că au o capacitate de «accesare» (pe căi oficiale) a structurilor statale, infinit mai mare decât a chiar reprezentatului Statului Român”, spunea Marius Mitrus, într-o postare pe Facebook. Acesta preciza că, în calitate de membru CA al Rompetrol, a depus diligenţe continue pentru aducerea companiei în zona de legalitate, pentru creşterea activului net, care ajunsese mult sub jumătatea capitalului social. În tot acest timp, Ministerul Energiei nu s-ar fi implicat în nicio formă în această problemă.

Ce fac hoții când o țară întreagă este în haos, dată peste cap de conflictele dintre grupurile infracționale? Profită de învălmășeală ca să mai dea niște lovituri…
O fostă casieră la o editură obscură (foto), susținută însă politic de partidul lui Tăriceanu, a ajuns administrator la una din cele mai mari companii energetice din România, Rompetrol Rafinare! Ca să înțelegeți ce va “administra” domnișoara casieră, vă spun că în 2016 profitul Rompetrol Rafinare a fost de 182 de milioane de dolari.
Ce poți să mai spui în fața acestei bătăi de joc? În loc să scoatem imediat PSD de la putere și să declarăm ilegală această structură de hoți, domnul președinte le-a mai dat o șansă să nu fie pedepsiți!