Condamnari

Coana JOITICA si CATUSELE Flausate ale Marinerului🤣

 

79ef33db6bd579ad3cf2f2f38c12f030Coana Joițica sparge gheața

Una dintre cucoanele cele mai pitorești din politica românească, dusă la vale de stingerea treptată a protectorului ei, marinerul politic Traian Băsescu, iese din nou la rampă. O sufocă urîtul și o stafidește plictisul. Se strînge și la ea funia în jurul parului și se micșorează lista cu telefoanele la care i se mai răspunde. O amenință pușcăria și o sufocă anonimatul. Nimeni nu-i mai cerșește un zîmbet sau o semnătură, necum favoruri. Nimeni nu-i mai face plecăciuni, nimeni n-o mai invită pentru a face rating. Brusc, modelul de frumusețe și succes în politica românească s-a convertit într-un exemplu de ratare. Elena Udrea, în ciuda dosarelor penale și a boroboațelor, nu mai depășește paginile ziarelor bulevardiere nici dacă s-ar pupa cu statuia lui Gheorghiu-Dej, despre care nu-i exclus să creadă că a fost un mare poet român. Mai ieri era conița din visul politicienilor. Acum nu-i decît madama de pe holurile tribunalelor. Ieri se plimba nepăsătoare prin visele erotice ale primarilor, azi începe să devină un handicap pentru cei care au frecventat chiar și împrejurimile ei.

FB_IMG_1492806450801

Efortul de a o scoate la vopsea pe pupila marinerului are puține șanse de reușită. Coana Joițica se revoltă pe nepăsarea tuturor celor pe care i-a ajutat și care astăzi îi închid ușile și telefoanele. Revoltată de viteza transformării slugărniciei în dispreț, ea clocotește de mînie și deschide 2018 cu un pamflet la adresa acestora.

FB_IMG_1491072650384

„Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă… Voi, niște nulități ipocrite, vorbiți de mine astăzi??? Eu am dosare penale și sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști «deontologi», #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt «banii furați de Udrea»!!! Vreți să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo??? Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum, și pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt. Lichelele tot plătesc odată și odată!“

 

Ce se înțelege din ocara Coanei Joițica? Mesajul dumisale e mai vulgar decît pusul poalelor deasupra umerilor. Cea care s-a pus cu fundul pe clanța lui Traian Băsescu îi înjură acum pe cei care i-au lins clanța pentru funcții și bani. Asta rezultă chiar din prestația madamei. Ea singură dă în vileag cu ce se ocupa. Că mai plătea și jupîn Cocoș, știm tot de la dînsa. Ea a dat în vileag povestea cu 500.000 euro duși la cererea SRI pentru o nouă televiziune. Unde or mai fi dat Cocoș și Elena Udrea? Mă gîndesc, măcar pentru campania de sabotare a referendumului din 2007, pentru destituirea amorezului? Unde și cît o mai fi dat Elena Udrea pentru portretele sale siropoase în genul celor de la grupul Media Pro? Cui o mai fi netezit calea spre cîte alte afaceri necurate?

După felul în care scrie și gîndește, suntem obligați să presupunem cu ce se îndeletnicea Elena Udrea la ușa și pe biroul lui Traian Băsescu.

Plătea PDL-ul lui Băsescu și Blaga oameni de presă și politicieni? Dacă știe înseamnă că nu-i străină. Deh, niște mărunțișuri de milioane.

„Voi, niște nulități ipocrite“, zice Coana Joițica despre foștii săi amici politici, cu care se întrecea în aranjamente, crezînd că-i arde la ambîț și la scăfîrlie. Dar cuvintele sale scuipate cu isterie i se potrivesc în egală măsură, exact ca tocurile de 11 centimetri pe care țopăia cu gîtul înainte. Ce-a făcut Elena Udrea pentru a deveni unul dintre cei mai puternici oameni din regimul Băsescu? N-a fost chiar ea o „nulitate ipocrită“, selectată mai mult pe criterii anatomice decît intelectuale sau politice? Căci de cele culturale nu poate fi vorba! Ea n-a depășit viclenia țiganului Fane Fileață din scandalul de la Nana (acum hăitaș de măcelari români în abatoarele subterane din Germania). Ce-a fost Elena Udrea cînd Cocoș o folosea pentru toate învîrtelile care se puteau naște din exploatarea fricii de sau a puterii lui Traian Băsescu?Nu cumva o traficantă de influență? Poate ea sări acum la gîtul celor cu care s-a însoțit, fără să riște ca aceștia să-i răspundă cu „licheaua și bagaboanda dreacului“?