Condamnari

Coana JOITICA si CATUSELE Flausate ale Marinerului­čĄú

 

79ef33db6bd579ad3cf2f2f38c12f030Coana Joi╚Ťica sparge ghea╚Ťa

Una dintre cucoanele cele mai pitore╚Öti din politica rom├óneasc─â, dus─â la vale de stingerea treptat─â a protectorului ei, marinerul politic Traian B─âsescu, iese din nou la ramp─â. O sufoc─â ur├«tul ╚Öi o stafide╚Öte plictisul. Se str├«nge ╚Öi la ea funia ├«n jurul parului ╚Öi se mic╚Öoreaz─â lista cu telefoanele la care i se mai r─âspunde. O amenin╚Ť─â pu╚Öc─âria ╚Öi o sufoc─â anonimatul. Nimeni nu-i mai cer╚Öe╚Öte un z├«mbet sau o semn─âtur─â, necum favoruri. Nimeni nu-i mai face plec─âciuni, nimeni n-o mai invit─â pentru a face rating. Brusc, modelul de frumuse╚Ťe ╚Öi succes ├«n politica rom├óneasc─â s-a convertit ├«ntr-un exemplu de ratare. Elena Udrea, ├«n ciuda dosarelor penale ╚Öi a boroboa╚Ťelor, nu mai dep─â╚Öe╚Öte paginile ziarelor bulevardiere nici dac─â s-ar pupa cu statuia lui Gheorghiu-Dej, despre care nu-i exclus s─â cread─â c─â a fost un mare poet rom├ón. Mai ieri era coni╚Ťa din visul politicienilor. Acum nu-i dec├«t madama de pe holurile tribunalelor. Ieri se plimba nep─âs─âtoare prin visele erotice ale primarilor, azi ├«ncepe s─â devin─â un handicap pentru cei care au frecventat chiar ╚Öi ├«mprejurimile ei.

FB_IMG_1492806450801

Efortul de a o scoate la vopsea pe pupila marinerului are pu╚Ťine ╚Öanse de reu╚Öit─â. Coana Joi╚Ťica se revolt─â pe nep─âsarea tuturor celor pe care i-a ajutat ╚Öi care ast─âzi ├«i ├«nchid u╚Öile ╚Öi telefoanele. Revoltat─â de viteza transform─ârii slug─ârniciei ├«n dispre╚Ť, ea clocote╚Öte de m├«nie ╚Öi deschide 2018 cu un pamflet la adresa acestora.

FB_IMG_1491072650384

ÔÇ×M─âi lichelelor, a╚Ťi uitat c├ónd lingea╚Ťi clan╚Ťa s─â v─â sprijin s─â lua╚Ťi func╚Ťii ├«n partid, c─â de pro╚Öti ╚Öi corup╚Ťi ce era╚Ťi v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, s─â v─â sus╚Ťin candidaturile, pe la prim─âriile de sectoare, spre exemplu, s─â v─â finan╚Ťeze Coco╚Ö, pe unii ├«n politic─â, pe al╚Ťii ├«n pres─âÔÇŽ Voi, ni╚Öte nulit─â╚Ťi ipocrite, vorbi╚Ťi de mine ast─âzi??? Eu am dosare penale ╚Öi sunt ┬źcorupt─â┬╗ pentru c─â v-am pl─âtit vou─â presta╚Ťia politic─â de rahat prin campanii, sau salariile de jurnali╚Öti ┬źdeontologi┬╗, #rezist acum. Acestea sunt acuza╚Ťiile care mi se aduc, banii ace╚Ötia sunt ┬źbanii fura╚Ťi de Udrea┬╗!!! Vre╚Ťi s─â v─â dau numele fiec─âruia dintre voi, c├ó╚Ťi bani a╚Ťi luat fiecare de la partid, cum a╚Ťi fost numi╚Ťi pe func╚Ťii, ce a╚Ťi f─âcut acolo??? Dac─â eu nu v─â torn, m─âi lichelelor, o fac pentru mine, s─â nu fiu ╚Öi eu una ca voi. Dar dac─â v─â face╚Ťi calculul c─â o s─â fi╚Ťi l─âsa╚Ťi ├«n pace dac─â v─â muta╚Ťi limba ├«n fundul Sistemului acum, ╚Öi pentru c─â a╚Ťi s─ârit ├«n barca lui Johannis, eu v─â spun c─â sunte╚Ťi pro╚Öti p├ón─â la cap─ât. Lichelele tot pl─âtesc odat─â ╚Öi odat─â!ÔÇť

 

Ce se ├«n╚Ťelege din ocara Coanei Joi╚Ťica? Mesajul dumisale e mai vulgar dec├«t pusul poalelor deasupra umerilor. Cea care s-a pus cu fundul pe clan╚Ťa lui Traian B─âsescu ├«i ├«njur─â acum pe cei care i-au lins clan╚Ťa pentru func╚Ťii ╚Öi bani. Asta rezult─â chiar din presta╚Ťia madamei. Ea singur─â d─â ├«n vileag cu ce se ocupa. C─â mai pl─âtea ╚Öi jup├«n Coco╚Ö, ╚Ötim tot de la d├«nsa. Ea a dat ├«n vileag povestea cu 500.000 euro du╚Öi la cererea SRI pentru o nou─â televiziune. Unde or mai fi dat Coco╚Ö ╚Öi Elena Udrea? M─â g├«ndesc, m─âcar pentru campania de sabotare a referendumului din 2007, pentru destituirea amorezului? Unde ╚Öi c├«t o mai fi dat Elena Udrea pentru portretele sale siropoase ├«n genul celor de la grupul Media Pro? Cui o mai fi netezit calea spre c├«te alte afaceri necurate?

Dup─â felul ├«n care scrie ╚Öi g├«nde╚Öte, suntem obliga╚Ťi s─â presupunem cu ce se ├«ndeletnicea Elena Udrea la u╚Öa ╚Öi pe biroul lui Traian B─âsescu.

Pl─âtea PDL-ul lui B─âsescu ╚Öi Blaga oameni de pres─â ╚Öi politicieni? Dac─â ╚Ötie ├«nseamn─â c─â nu-i str─âin─â. Deh, ni╚Öte m─ârun╚Ťi╚Öuri de milioane.

ÔÇ×Voi, ni╚Öte nulit─â╚Ťi ipocriteÔÇť, zice Coana Joi╚Ťica despre fo╚Ötii s─âi amici politici, cu care se ├«ntrecea ├«n aranjamente, crez├«nd c─â-i arde la amb├«╚Ť ╚Öi la sc─âf├«rlie. Dar cuvintele sale scuipate cu isterie i se potrivesc ├«n egal─â m─âsur─â, exact ca tocurile de 11 centimetri pe care ╚Ťop─âia cu g├«tul ├«nainte. Ce-a f─âcut Elena Udrea pentru a deveni unul dintre cei mai puternici oameni din regimul B─âsescu? N-a fost chiar ea o ÔÇ×nulitate ipocrit─âÔÇť, selectat─â mai mult pe criterii anatomice dec├«t intelectuale sau politice? C─âci de cele culturale nu poate fi vorba! Ea n-a dep─â╚Öit viclenia ╚Ťiganului Fane Filea╚Ť─â din scandalul de la Nana (acum h─âita╚Ö de m─âcelari rom├óni ├«n abatoarele subterane din Germania). Ce-a fost Elena Udrea c├«nd Coco╚Ö o folosea pentru toate ├«nv├«rtelile care se puteau na╚Öte din exploatarea fricii de sau a puterii lui Traian B─âsescu?Nu cumva o traficant─â de influen╚Ť─â? Poate ea s─âri acum la g├«tul celor cu care s-a ├«nso╚Ťit, f─âr─â s─â ri╚Öte ca ace╚Ötia s─â-i r─âspund─â cu ÔÇ×licheaua ╚Öi bagaboanda dreaculuiÔÇť?