Anchete DNA

CJ Teleorman/DNA ridica documente din perioada cand LIVACHE era BARON de Tilorman­čśÄ

FB_IMG_1499976030667Ridicarea de documente ├«nceput─â miercuri de DNA la sediul Consiliului Jude╚Ťean Teleorman s-ar putea prelungi p├ón─â joi, circa 30 de angaja╚Ťi fiind nevoi╚Ťi s─â stea la serviciu p├ón─â la ├«ncheierea procedurilor procurorilor anticorup╚Ťie, potrivit unor surse din administra╚Ťia jude╚Ťean─â.

“Sunt foarte multe documente. Au terminat aproximativ un sfert din totalul documentelor. Va dura p├ón─â diminea╚Ť─â, ├«n cel mai fericit caz. Documentele vor fi tot ├«n Consiliul Jude╚Ťean. Se puteau efectua procedurile ╚Öi m├óine sau vineri. Este vorba de zeci de persoane. Unii mai pleac─â acas─â apoi revin. O angajat─â de la arhive este ├«ns─ârcinat─â”, a declarat, pentru AGERPRES, una dintre surse.

Lucr─âtorii DNA au mers miercuri diminea╚Ť─â la sediul Consiliului Jude╚Ťean Teleorman pentru ridicarea de diferite documente, ├«n baza unei ordonan╚Ťe emis─â de procuror.

Potrivit unor surse din administra╚Ťia jude╚Ťean─â, controlul procurorilor DNA nu ar avea leg─âtur─â cu dosarul ”Belina”.

AGERPRES