Politica

Cine este SLUGA lui DADDY­čśÄ

 

FB_IMG_1521360704687Români, hai să aflăm cine este sluga prin care Dragnea își face mendrele cu România, că nu știm nimic despre ea! Această persoană este complet necunoscută pentru cei cărora le este prim-ministru. 

O vedem citind, stresat─â s─â nu piard─â r├óndul, la ╚Öedin╚Ťele de guvern. ╚śi┬ásco╚Ť├ónd pe gur─â ni╚Öte fraze anoste ├«n fa╚Ťa u╚Öii de la partid.

Noi nu știm ce fel de elevă a fost. Dacă a rămas cumva repetentă. N-ar fi de mirare, având în vedere că a făcut un liceu de duzină, la Ploiești.

╚śtim c─â a absolvit Institutul de Petrol ╚Öi Gaze din Ploie╚Öti. Unde se intra dac─â nu erai ├«n stare s─â intri ├«n alt─â parte. ╚śi c─â a stat, ce s─â vezi, 5 ani prin b─âncile de-acolo. Mai ╚Ötim despre ea c─â scrie ├«n CV c─â ├«n╚Ťelege ╚Öi vorbe╚Öte limba francez─â foarte bine!!! Dar nimeni n-a auzit-o vorbind! La englez─â ne-am l─âmurit!

 

FB_IMG_1521360650341

Nu ╚Ötim cine i-au fost p─ârin╚Ťii, unde au lucrat, ╚Öi, implicit, cum o chema pe numele de fat─â. Nu exist─â astfel de referin╚Ťe publice despre aceste am─ânunte normale pentru cea care este acum premierul Rom├óniei. De fapt, sluga prin care Dragnea exercit─â aceast─â func╚Ťie, ca s─â fim corec╚Ťi.

Hai s─â vedem, cine i-a fost coleg/─â de ╚Öcoal─â general─â, liceu ╚Öi institut. Cine a auzit-o vreodat─â vorbind fran╚Ťuze╚Öte. Cine i-au fost p─ârin╚Ťii.

Intui╚Ťia noastr─â ne spune c─â vom avea mari surprize. E prea mult─â manipulare legat─â de aceast─â unealt─â pesedist─â venit─â din neant s─â ne conduc─â.

 

FB_IMG_1520621902523

Dac─â ave╚Ťi astfel de date le pute╚Ťi scrie la sec╚Ťiunea de comentarii sau, dac─â dori╚Ťi, le pute╚Ťi trimite pe adresa de email. Spor la treab─â!