Fara Categorie

CAMPANIA “SĂRĂCIA DISTRUGE OMENIA” A AJUNS ÎN COMUNA IEŞEANĂ BALȘ

CAMPANIA “SĂRĂCIA DISTRUGE OMENIA” A AJUNS ÎN COMUNA IEŞEANĂ BALȘ

 

 

Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, se poate spune că s-a ţinut de cuvânt şi a realizat unul dintre cele mai frumoase spectacole.

Primăria Comunei Balș si Asociaţia MicNews din Bucureşti au organizat duminică, de la ora 10:00, la Şcoala Gimnazială din satul Boureni, comuna Balș, Festivalul Concurs pentru Copii si Tineret “ARMONI ROMÂNEŞTI”, dedicat Centenarului Marii Uniri!

Au participat copiii talentaţi din comuna Balş şi din toata ţara, iar juriul, cu greu a ajuns să-i aleagă pe cei mai buni, deoarece majoritatea participanţilor au fost foarte buni. La final, aceştia au fost premiaţi de primarul comunei Balş, Vasile Acatrinei, şi de preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru.

În cadrul spectacolului, circa 68 de copii care provin din medii defavorizate au primit pachete cu dulciuri din partea organizatorilor. Eveniment a făcut parte din campania umanitară intitulată „Sărăcia distruge omenia”, desfăşurată la nivel naţional

 

CAMPANIA “SĂRĂCIA DISTRUGE OMENIA” A AJUNS ÎN COMUNA IEŞEANĂ BALȘ

Eveniment caritabil a fost organizat duminică, 11 noiembrie, în comuna Balș, judeţul Iași.

Asociatia MicNews din Bucuresti şi Primăria Comunei Balș au organizat duminică, de la ora 10:00, la Şcoala Gimnazială din satul Boureni, comuna Balș, Festivalul Concurs pentru Copii si Tineret “ARMONI ROMÂNEŞTI”, dedicat Centenarului Marii Uniri!

Au participat copii talentaţi din comuna Balş şi din toata ţara, iar juriul i-a ales pe cei mai buni.
La final, aceştia au fost premiaţi de primarul comunei Balş, Vasile Acatrinei, şi de preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru.

În cadrul spectacolului, circa 68 de copii care provin din medii defavorizate au primit pachete cu dulciuri din partea organizatorilor.
ŞI acest eveniment a făcut face parte din campania intitulată „Sărăcia distruge omenia”, desfăşurată la nivel naţional.