Anchete DNA

Calarasi/Presedintele CJ Calarari PNL Vasile Iliuta, mosierul baraganului, a fost PRINS Manga de politia rutiera/A refuzat testarea, dar politistii l-au inhatat din propria casa/ Cica ar fi baut din Pufoaica lui Felipe si pantofii lui Dinolescu in cinstea Mazilirii lui DIBA si aducerea altui BOSCHET din Fundulea la APIA/ Acest art pleaca la MAI si in Media/Video😎

 

 

 

A fost alergat de agenții Poliției rutiere, prin tot municipiul Călărași. S-a întâmplat în această seară, în jurul orei 20:00. Cel fugărit de polițisti, din primele date, este Vasile Iliuță, liberal, președintele Consiliului Județean Călărași.

Emil-Musat-si-Vasile-Iliuta-225x145

Nu se știe dacă era beat, la volan

Trei echipaje de polițiști l-au alergat pe Vasile Iliuță, prin municipiul Călărași. Nu sunt date referitoare la locul exact în care polițiștii l-au somat să oprească. Din clipă în clipă se așteaptă un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași.

 

646x404 (5)La fața locului, pe strada București, în plin centrul municipiului, la domiciliul președintelui Consiliului Județean Călărași, erau prezenți opt polițiști. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, subinsp. Florentina Dobre, în urma unui control în trafic, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională și i-a fost reținut permisul de conducere unui bărbat de 49 de ani, din Călărași, pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor.

received_785379184948102

 

Mai precis, a fost oprit în trafic, i s-a spus să rămână în mașină, iar acesta a demarat în trombă. Nu se cunosc date referitoare la faptul dacă Vasile Iliuță era sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

 

1-ioana-andreea-lambruDe la IPJ Călărași ni s-a precizat că vor fi oferite date și sub acest aspect. A fost testat cu aparatul alcooltest. Polițiștii au ajuns la Vasile Iliuță acasă și a vorbit cu acesta prin gard. Ulterior, mai mulți apropiați ai acestuia au venit intempestiv. Vasile Iliuță nu a vrut să ofere declarații de presă.

 

felipeSubinsp. Florentina Dobre ne spune că nu i s-au recoltat probe biologice. Echipajele de poliție au stat în fața curții președintelui Consiliului Județean Călărași mai bine de o oră.

A refuzat alcooltestul

Poliția, prin purtătorul de cuvânt, revine și ne comunică faptul că Vasile Iliuță a fost oprit în trafic și i s-a cerut să prezinte documentele la control. A fost rugat să rămână în mașină. Urma să fie testat cu aparatul alcooltest. În schimb, acesta a fugit prin tot orașul, până la domiciliul de pe strada București. Nu a fost testat alcoolscopic, acesta ascunzându-se la domiciliu. A refuzat să fie testat. A refuzat să fie dus să i se preleveze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. La fața locului, în jurul orei 21:05, după plecarea echipajelor de poliție, îmbrăcat civil, a venit și comandantul Poliției Municipale Călărași, Lucian Nițu. A încercat să se strecoare în domiciliul președintelui Consiliului Județean Călărași, însă a fost surprins de un ziarist, așa că s-a lăsat păgubaș. Scandalul este unul fără precedent. E de notorietate faptul că Vasile Iliuță consumă alcool. Conform Noului Cod Penal, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani