Anchete DNA

Calarasi/Presedintele CJ Calarari PNL Vasile Iliuta, mosierul baraganului, a fost PRINS Manga de politia rutiera/A refuzat testarea, dar politistii l-au inhatat din propria casa/ Cica ar fi baut din Pufoaica lui Felipe si pantofii lui Dinolescu in cinstea Mazilirii lui DIBA si aducerea altui BOSCHET din Fundulea la APIA/ Acest art pleaca la MAI si in Media/Video­čśÄ

 

 

 

A fost alergat de agen╚Ťii Poli╚Ťiei rutiere, prin tot municipiul C─âl─âra╚Öi. S-a ├«nt├ómplat ├«n aceast─â sear─â, ├«n jurul orei 20:00. Cel fug─ârit de poli╚Ťisti, din primele date, este Vasile Iliu╚Ť─â, liberal, pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean C─âl─âra╚Öi.

Emil-Musat-si-Vasile-Iliuta-225x145

Nu se știe dacă era beat, la volan

Trei echipaje de poli╚Ťi╚Öti l-au alergat pe Vasile Iliu╚Ť─â, prin municipiul C─âl─âra╚Öi. Nu sunt date referitoare la locul exact ├«n care poli╚Ťi╚Ötii l-au somat s─â opreasc─â. Din clip─â ├«n clip─â se a╚Öteapt─â un comunicat de pres─â al Inspectoratului Jude╚Ťean de Poli╚Ťie C─âl─âra╚Öi.

 

646x404 (5)La fa╚Ťa locului, pe strada Bucure╚Öti, ├«n plin centrul municipiului, la domiciliul pre╚Öedintelui Consiliului Jude╚Ťean C─âl─âra╚Öi, erau prezen╚Ťi opt poli╚Ťi╚Öti. Conform purt─âtorului de cuv├ónt al IPJ C─âl─âra╚Öi, subinsp. Florentina Dobre, ├«n urma unui control ├«n trafic, poli╚Ťi╚Ötii au aplicat o sanc╚Ťiune contraven╚Ťional─â ╚Öi i-a fost re╚Ťinut permisul de conducere unui b─ârbat de 49 de ani, din C─âl─âra╚Öi, pentru nerespectarea indica╚Ťiilor poli╚Ťi╚Ötilor.

received_785379184948102

 

Mai precis, a fost oprit ├«n trafic, i s-a spus s─â r─âm├ón─â ├«n ma╚Öin─â, iar acesta a demarat ├«n tromb─â. Nu se cunosc date referitoare la faptul dac─â Vasile Iliu╚Ť─â era sau nu sub influen╚Ťa b─âuturilor alcoolice.

 

1-ioana-andreea-lambruDe la IPJ C─âl─âra╚Öi ni s-a precizat c─â vor fi oferite date ╚Öi sub acest aspect. A fost testat cu aparatul alcooltest. Poli╚Ťi╚Ötii au ajuns la Vasile Iliu╚Ť─â acas─â ╚Öi a vorbit cu acesta prin gard. Ulterior, mai mul╚Ťi apropia╚Ťi ai acestuia au venit intempestiv. Vasile Iliu╚Ť─â nu a vrut s─â ofere declara╚Ťii de pres─â.

 

felipeSubinsp. Florentina Dobre ne spune c─â nu i s-au recoltat probe biologice. Echipajele de poli╚Ťie au stat ├«n fa╚Ťa cur╚Ťii pre╚Öedintelui Consiliului Jude╚Ťean C─âl─âra╚Öi mai bine de o or─â.

A refuzat alcooltestul

Poli╚Ťia, prin purt─âtorul de cuv├ónt, revine ╚Öi ne comunic─â faptul c─â Vasile Iliu╚Ť─â a fost oprit ├«n trafic ╚Öi i s-a cerut s─â prezinte documentele la control. A fost rugat s─â r─âm├ón─â ├«n ma╚Öin─â. Urma s─â fie testat cu aparatul alcooltest. ├Än schimb, acesta a fugit prin tot ora╚Öul, p├ón─â la domiciliul de pe strada Bucure╚Öti. Nu a fost testat alcoolscopic, acesta ascunz├óndu-se la domiciliu. A refuzat s─â fie testat. A refuzat s─â fie dus s─â i se preleveze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. La fa╚Ťa locului, ├«n jurul orei 21:05, dup─â plecarea echipajelor de poli╚Ťie, ├«mbr─âcat civil, a venit ╚Öi comandantul Poli╚Ťiei Municipale C─âl─âra╚Öi, Lucian Ni╚Ťu. A ├«ncercat s─â se strecoare ├«n domiciliul pre╚Öedintelui Consiliului Jude╚Ťean C─âl─âra╚Öi, ├«ns─â a fost surprins de un ziarist, a╚Öa c─â s-a l─âsat p─âguba╚Ö. Scandalul este unul f─âr─â precedent. E de notorietate faptul c─â Vasile Iliu╚Ť─â consum─â alcool. Conform Noului Cod Penal, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice se pedepse╚Öte cu ├«nchisoarea de la unu la 5 ani