Anchete DNA

Calarasi/Masturbari pe functii la APIA/Conducere PDL&PSD/Cablaje, mita, Paravan la Telpron, Ace-Brice si un Denuntator-Martor DNA­čśÄ

in-atentia-dna-coruptie-la-apia-calarasi-41189-1.jpg
APIA C─âl─âra╚Öi a fost implicat─â, de-a lungul timpului, ├«n mai multe scandaluri de r─âsunet, cu arest─âri ╚Öi mit─â de sute de mii de euro.Conducerea institu╚Ťiei nu pare, ├«ns─â, s─â fi ├«nv─â╚Ťat nimic din toate astea. Un grup de func╚Ťionari de aici a trimis, pe adresa redac╚Ťiei ATAC, o scrisoare ├«n care sus╚Ťin c─â se preg─âte╚Öte o nou─â fraud─â, programat─â peste doar c├óteva zile. Este vorba despre trucarea unui concurs de angajare, contra unei sume de bani, ╚Öi aducerea pe acest post a unei persoane care nu ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile legale.Pentru c─â timpul este scurt, iar institu╚Ťia este ÔÇ×blindat─â” ├«mpotriva exteriorului, func╚Ťion├ónd pe principiul stat ├«n stat, vom publica aceast─â scrisoare ╚Öi cerem, ├«n mod oficial, institu╚Ťiilor abilitate s─â supravegheze ├«ndeaproape desf─â╚Öurarea acestui concurs. Ne lu─âm, totu╚Öi, libertatea de a continua, ├«n paralel, ancheta jurnalistic─â pe acest caz.
marius-218x300

ÔÇ×Suntem un grup de func╚Ťionari din APIA C─âl─âra╚Öi care nu mai suportam abuzurile conducerii, respectiv Dumitra╚Öcu Bogdan ┼či Dinulescu Marinela. Chiar ├«n aceste zile se va produce un nou abuz ┼či posibile infrac╚Ťiuni de corup╚Ťie, APIA C─âl─âra╚Öi organiz├ónd pe data de 01.07.2014 examen pentru ocuparea unui num─âr de trei posturi de func╚Ťionari publici. Acest examen este doar o mascarad─â regizat─â de Dumitra┼čcu ┼či Dinulescu pentru a-┼či aduce pe aceste posturi oamenii lor, oameni care le dau ╚Öpag─â, fiind vehiculat─â suma de 2000 euro pentru fiecare post.

Unul din aceste posturi a fost transformat cu dedica┼úie de c─âtre conducere pentru domni╚Öoara Pan─â Gabriela, pentru a evita condi╚Ťiile de vechime pe care aceast─â domni╚Öoar─â nu le ├«ndeplinea. Ini╚Ťial, postul a fost de consilier superior ╚Öi a fost transformat ├«n consilier debutant pentru domni╚Öoara Pan─â (oare, exist─â o leg─âtur─â ├«ntre ea ┼či Pan─â Aurel, fostul director adjunct APIA central, arestat pentro o ╚Öpag─â de 1.200.000 de euro?!). Din surse foarte apropiate, aceast─â domni╚Öoara Pan─â Gabriela este prieten─â foarte bun─â, intim─â chiar, cu directoarea institu╚Ťiei noastre, aceast─â domni╚Öoar─â av├ónd ┼či ├«n trecut leg─âturi cu APIA prin diverse contracte, f─âr─â a avea ├«n schimb competen┼úa necesar─â, domni╚Öoara fiind de profesie FOTOGRAF.

Oameni serio┼či au dorit s─â se ├«nscrie la acest concurs, dar conducerea le-a sugerat c─â mai bine nu, c─â posturile sunt deja ocupate! Este garantat─â suma de 2000 euro pentru fiecare post! Apel─âm la ziarul dumneavoastr─â deoarece am v─âzut c─â de-a lungul timpului a╚Ťi mai scris de abuzurile comise de Dumitra┼čcu Bogdan ┼či Dinulescu Marinela, abuzuri ├«mpotriva unei importante societ─â╚Ťi agricole din jude╚Ťul nostru, societate cu un istoric serios ├«n agricultura rom├óneasc─â, pe care ace╚Öti doi indivizi l-au desfiin╚Ťate, l-au c─âlcat ├«n picioare.

Noi, func╚Ťionarii din cadrul APIA, ne-am s─âturat de abuzurile celor doi directori ┼či sper─âm ca ziarul dumneavoastr─â, un ziar onorabil de altfel, s─â investigheze ├«n timp util cele semnalate de c─âtre noi, s─â le fac─â publice ┼či dac─â este cazul s─â sesizeze organele competente. Ace╚Öti doi directori vor lua ╚Öpag─â pentru acest concurs ┼či domni┼čoara Pan─â Gabriela este ca ┼či admis─â, ea intr├ónd deja ├«n posesia subiectelor, subiecte concepute ├«n APIA, sub directa coordonare a directoarei. Sper─âm c─â dumneavoastr─â ve╚Ťi reu╚Öi s─â stopa┼úi abuzurile din aceast─â institu╚Ťie”, se arat─â ├«n scrisoarea primit─â pe adresa redac╚Ťiei.

╚śpag─â de 1,2 milioane de euro

Directorul general adjunct al Agen┼úiei de Pl─â┼úi ┼či Interven┼úie pentru Agricultur─â (APIA), Aurel Pan─â, a fost trimis ├«n judecat─â de procurori pentru s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunilor de trafic de influen┼ú─â ┼či complicitate la luare de mit─â. ├Än acela┼či dosar a fost deferit justi┼úiei George Mugur Voinea, director la SC Evalserv Standard SRL. Mugur George Voinea era membru al Partidului Conservator (PC) Diaspora, responsabil pentru departamentul Rela┼úia cu reprezentan┼úele diplomatice.

Potrivit DNA, ├«n perioada mai – august 2013, Aurel Pan─â, ├«n calitate de director general adjunct la APIA ┼či pre┼čedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achizi┼úia de ulei ├«n cadrul programului PEAD 2013, ├«mpreun─â cu Mugur Voinea, ├«n baza unei ├«n┼úelegeri prealabile, a pretins de la denun┼ú─âtor un comision de 10% din valoarea contractelor adjudecate de societatea administrat─â de denun┼ú─âtor, circa 5.200.000 lei (aproximativ 1.200.000 de euro) ┼či externalizarea serviciilor de transport, ├«n scopul de a-┼či ├«ndeplini sau de a nu ├«nt├órzia ├«ndeplinirea atribu┼úiilor sale de serviciu ├«n leg─âtur─â cu procedura de achizi┼úie pentru ulei organizat─â de APIA.

├Än schimb, cei doi urmau s─â-┼či exercite influen┼úa asupra celorlal┼úi membri ai comisiei de licita┼úie astfel ├«nc├ót ofertele formulate de c─âtre societatea denun┼ú─âtorului s─â fie declarate c├ó┼čtig─âtoare ┼či pentru a asigura societ─â┼úii sus┼úinere ├«n ceea ce prive┼čte derularea contractelor (pl─â┼úi ├«n avans, modificarea favorabil─â a graficului de livr─âri, confirmarea unor livr─âri neefectuate).

Totodat─â, Aurel Pan─â a pretins, la data de 8 aprilie 2013, de la reprezentan┼úii unei societ─â┼úi comerciale suma de 1.000.000 euro ┼či subcontractarea serviciilor de transport c─âtre o firm─â indicat─â de acesta, ├«n scopul de a-┼či ├«ndeplini atribu┼úiile de serviciu ├«n sensul favoriz─ârii c├ó┼čtig─ârii licita┼úiei ┼či pentru a-┼či exercita influen┼úa asupra membrilor comisiei de licita┼úie.

├Än aceea┼či perioad─â, Mugur Voinea a ob┼úinut foloase necuvenite const├ónd ├«ntr-un contract de lucr─âri prin care firma denun┼ú─âtorului se obliga s─â pl─âteasc─â c─âtre SC Evalserv Standard SRL suma de 516.871 lei la care se adaug─â TVA de 124.049 lei ┼či a ├«nlesnit lui Aurel Pan─â semnarea unui contract de transport ├«ncheiat de c─âtre o societatea comercial─â cu societatea denun┼ú─âtorului.

La data de 15 august 2013, Aurel Pan─â ┼či Mugur Voinea au fost aresta┼úi preventiv de Tribunalul Bucure┼čti, ulterior aceast─â m─âsur─â preventiv─â a fost prelungit─â p├ón─â la data de 11 noiembrie 2013.

La pu╚Ťin timp dup─â aceea, un fapt asem─ân─âtor s-a ├«nt├ómplat la filiala din C─âl─âra╚Öi, unde numele directorului executiv adjunct a fost implicat ├«ntr-un caz de trafic de influen┼ú─â ┼či dare de mit─â.

Cele dou─â cazuri, aparent f─âr─â nicio leg─âtur─â ├«ntre ele, au totu╚Öi, un numitor comun. ├Äntre Pan─â ╚Öi conducerea de la C─âl─âra╚Öi exist─â leg─âturi str├ónse, se arat─â ├«n sesiz─ârile trimise c─âtre APIA Bucure╚Öti ╚Öi DNA de c─âtre cet─â╚Ťeni din C─âl─âra╚Öi.

├Än urma anchetei publicistice realizate de reporterii ATAC, rezult─â c─â anumite rela╚Ťii exist─â ├«ntre ╚Öefii APIA C─âl─âra╚Öi ╚Öi omul de afaceri Sorin St─ânescu, ╚Öi c─â, pe aceast─â filier─â, se pot reg─âsi ╚Öi unele implica╚Ťii politice care explic─â tot acest p─âienjeni╚Ö

PNL și PSD își împart contractele publice din Călărași

Confort SA este controlat─â de pre╚Öedintele Camerei de Comer╚Ť, Industrie ╚Öi Agricultur─â din C─âl─âra╚Öi, Mihai Dr─âgan ╚Öi de fiul acestuia, Florin, fost consilier local PNL. Firma a fost ├«nfiin╚Ťat─â pe vreme regimului comunist ╚Öi a fost privatizat─â ├«n 1994 prin metoda MEBO. Datorit─â rela╚Ťiilor politice ale ac╚Ťionarilor s─âi, Confort SA a ob╚Ťinut ├«n mod constant contracte publice, construc╚Ťii noi ╚Öi repara╚Ťii la sediile unor institu╚Ťii publice, repara╚Ťii de str─âzi ╚Öi alei pietonale etc. ├Än mod regulat, Confort SA prime╚Öte diplome de excelen╚Ť─â ╚Öi premii la toate evenimentele organizate de Camera de Comer╚Ť C─âl─âra╚Öi, fiind nelipsit─â ├«n topurile firmelor locale.

Nico Construct SRL din comuna Cioc─âne╚Öti este patronat─â de Nicolae Necula, un om de cas─â al pre╚Öedintelui Consiliului Jude╚Ťean R─âducu Filipescu. De altfel, firma ├«╚Öi adjudec─â ├«n mod regulat licita╚Ťiile de lucr─âri organizate de CJ C─âl─âra╚Öi. Societatea lui Necula s-a specializat ├«n amenajarea de parcuri recreative ├«n comunele conduse de primari PNL dar execut─â ╚Öi repara╚Ťii la diverse sedii apar╚Ťin├ónd unor institu╚Ťii subordonate Consiliului Jude╚Ťean.

Telpron Comex SRL este o firm─â specializat─â ├«n lucr─âri de construc╚Ťii ╚Öi repara╚Ťii drumuri apropiat─â de PSD, fiind un sponsor constant al evenimentelor organizate de social-democra╚Ťii din C─âl─âra╚Öi. Telpron Comex este partener de baz─â al primarilor PSD c├ónd se ├«mpart contractele din bani publici dar ╚Öi un bun tovar─â╚Ö de distrac╚Ťii care pl─âte╚Öte notele de plat─â pentru chermezele electorale organizate ├«n scop electoral. Numele Telpron Comex apare ├«n schimb pe lista donatorilor PSD, ├«n 2014, cu suma de 15.000 de lei.

├Än 2013, Curtea de Conturi ar─âta, ├«n urma controalelor efectuate ├«n localit─â╚Ťile din jude╚Ťul C─âl─âra╚Öi, c─â Telpron a ├«ncasat de la Prim─âria comunei Lup╚Öanu ├«n jur de 37.000 de lei pentru lucr─âri pe care nu le-a executat dec├ót pe h├órtie. Conform datelor financiar-contabile publicate pe website-ul Ministerului de Finan╚Ťe, la finalul lui 2014, Telpron Comex SRL a ├«nregistrat o cifr─â de afaceri net─â de 14.974.851 lei cu un num─âr de 42 de salaria╚Ťi ╚Öi un profit de 3.679.279 lei

** V─â red─âm, mai jos, o list─â cu lucr─ârile contractate de Prim─âria C─âl─âra╚Öi, din ianuarie 2013 ╚Öi p├ón─â la sf├ór╚Öitul lunii mai 2014: 1. repara╚Ťii str─âzi zona Bel╚Öugului ÔÇô Eroilor, achizi╚Ťie direct─â, firma executant─â ÔÇô Drumuri ╚Öi Poduri SA; 2. repara╚Ťii str─âzi zona Eroilor ÔÇô M─âgura, achizi╚Ťie direct─â, Drumuri ╚Öi Poduri SA; 3. repara╚Ťii strada Eremia Grigorescu, achizi╚Ťie direct─â, SC Telpron Comex SRL;┬á4. repara╚Ťii strada Gr─âdi╚Ötea, achizi╚Ťie direct─â, Telpron Comex SRL; 5. repara╚Ťii strada Miron Costin, achizi╚Ťie direct─â, Telpron Comex SRL; 6. repara╚Ťii trotuare ╚Öi alei zona bloc N8, achizi╚Ťie direct─â, SC Calif SA; 7. repara╚Ťii platforme de gunoi, achizi╚Ťie direct─â, SC Saira 2005 SRL; 8. repara╚Ťii str─âzi zona Panduri ÔÇô Bel╚Öugului, achizi╚Ťie direct─â, Drumuri ╚Öi Poduri SA; 9. racord electric sta╚Ťia pompe str. Eremia Grigorescu, achizi╚Ťie direct─â, SC Simpex Logistic SRL; 10. repara╚Ťii re╚Ťea canalizare menajer─â str. N. B─âlcescu, achizi╚Ťie direct─â, SC ACL SRL; 11. repara╚Ťii re╚Ťea canalizare menajer─â biserica Sf. Alexe, acizi╚Ťie direct─â, SC ACL SRL; 12. repara╚Ťii strada E. Teodoroiu, achizi╚Ťie direct─â, Telpron Comex SRL; 13. repara╚Ťii strazi mun. C─âl─âra╚Öi (?!), achizi╚Ťie direct─â, Drumuri ╚Öi Poduri SA; 14. repara╚Ťii locuri depozitare gunoi menajer, achizi╚Ťie direct─â, SC Saira 2005 SRL; 15. repara╚Ťii re╚Ťea ap─â blocuri N36, N37, achizi╚Ťie direct─â, SC ZMC Tradinf SRL; 16. pist─â de alergare, achizi╚Ťie direct─â, SC Construct BMV; 17. modernizare scen─â parc Dumbrava, achizi╚Ťie direct─â, SC Optim SA; 18. execu╚Ťie alimentare cu ap─â cartier Tineri II, achizi╚Ťie direct─â, SC ACL SRL; 19. asigurare paz─â sediu PMC strada Progresul, achizi╚Ťie direct─â, SC SMGS Prompt Security Company; 20. repara╚Ťii curente cl─âdiri stadionul municipal, achizi╚Ťie direct─â, SC Autotrans Dumitru; 21. repara╚Ťii re╚Ťea ap─â blocuri N24, N25, achizi╚Ťie direct─â, Adia Trade SRL; 22. repara╚Ťii strada Poieni╚Ťei, achizi╚Ťie direct─â, Telpron Comex SRL; 23. repara╚Ťii ├«mprejmuire teren principal stadion municipal, achizi╚Ťie direct─â, Autotrans Dumitru SRL; 24. repara╚Ťii re╚Ťea ap─â blocuri H22, H23, SC E-Concept Proiect SRL; 25. repara╚Ťii re╚Ťea ap─â parc Dumbrava, achizi╚Ťie direct─â, SC Ana Instal Construct; 26. repara╚Ťii indicatoare intrare localitate, achizi╚Ťie direct─â, Micro-M Comat Alex Val SRL; 27. repara╚Ťii ad─âposturi protec╚Ťie civil─â, achizi╚Ťie direct─â, SC Double D SRL; 28. repara╚Ťii re╚Ťea canalizare menajer─â blocurile H4, H5, achizi╚Ťie direct─â, Ana Instal Construct SRL; 29. alimentare cu energie electric─â indicatoare intrare municipiu, achizi╚Ťie direct─â, SC RCH Con Instal SRL; 30. extindere re╚Ťea canalizare menajer─â str. E Teodoroiu, achizi╚Ťie direct─â, SC Conriz SRL; 31. marcaje rutiere, achizi╚Ťie direct─â, SC Consirom SRL; 32. repara╚Ťii ╚Öi ├«nlocuire mobilier sala 1500 locuri, achizi╚Ťie direct─â, SC Zona Sport SRL; 33. repara╚Ťii re╚Ťea canalizare menajer─â str. Libert─â╚Ťii, achizi╚Ťie direct─â, SC Minnie Sort SRL; 34. repara╚Ťii canalizare menajer─â ╚Öi pluvial─â str. R─âs─âritului, achizi╚Ťie direct─â, Lorena Mob SRL; 35. repara╚Ťii re╚Ťea ap─â str. Constructorului, achizi╚Ťie direct─â, SC Ecoaqua SA; 36. alimentare individual─â cu ap─â pe casa sc─ârii blocuri (?!), achizi╚Ťie direct─â, SC Ecoaqua SA; 37. racordare gaze Centru de zi pentru persoane cu handicap, achizi╚Ťie direct─â, SC C─âlin Service SRL; 38. repara╚Ťii canalizare str. Cire╚Öoaia, achizi╚Ťie direct─â, SC Isa Yuce SRL; 39. repara╚Ťii trotuare str. Mircea Vod─â, achizi╚Ťie direct─â, SC Elan Construct; 40. amenajare trotuare str. Mu╚Öe╚Ťelului, achizi╚Ťie direct─â, Autotrans Dumitru SRL; 41. amenajare trotuare intrare str. P─âcii, achizi╚Ťie direct─â, SC Teo&Coco SRL; 42. repara╚Ťii locuri depozitare gunoi menajer, achizi╚Ťie direct─â, SC Saira 2005 SRL; 43. racorduri guri de scurgere canalizare pluvial─â str. R─âs─âritului, achizi╚Ťie direct─â, SC Lorena Mob SRL; 44. repara╚Ťii carosabil ╚Öi trotuare str. Pesc─âru╚Ö, achizi╚Ťie direct─â, Telpron Comex SRL; 45. repara╚Ťii parc─âri ├«n mun. C─âl─âra╚Öi (?!), achizi╚Ťie direct─â, SC Abcaty SRL; 46. repara╚Ťii sediu PMC ÔÇô str. Progresul, achizi╚Ťie direct─â, SC Stefy Proiect SRL; 47. repara╚Ťii carosabil str. Victoriei, achizi╚Ťie direct─â, SC Telpron Comex SRL; 48. gradin─â betonat─â stadion municipal ÔÇô teren zgur─â, achizi╚Ťie direct─â, SC Verdan SRL; 49. repara╚Ťii accese pietonale ├«n mun. C─âl─âra╚Öi, achizi╚Ťie direct─â, SC Elcar New House SRL; 50. repara╚Ťii trotuare ├«n mun. C─âl─âra╚Öi, achizi╚Ťie direct─â, SC Designe Construct SRL; 51. repara╚Ťii re╚Ťea ap─â str. Stejarului, achizi╚Ťie direct─â, SC Romconfort SRL; 52. Montat geigere, achizi╚Ťie direct─â, SC Ecoaqua SA; 53. hidroizola╚Ťie ╚Öcoala 12 ÔÇô SC Vesacon SRL; 54. parc─âri bdul N. Titulescu, ╚ścoala 5, achizi╚Ťie direct─â, Autotrans Dumitru SRL; 55. amenajare trotuare str. Varianta Nord, zona spital TBC, achizi╚Ťie direct─â, SC Valicat SRL; 56. amenajare parcare zona blocuri N10, N11, achizi╚Ťie direct─â, Autotrans Dumitru SRL; 57. repara╚Ťii acces stadion municipal, achizi╚Ťie direct─â, Autotrans Dumitru SRL; 58. amenajare parcare zona Bel╚Öugului ÔÇô Panduri, achizi╚Ťie direct─â, SC Expert Construct SRL.
** Pentru anul 2014, avem urm─âtoarele lucr─âri, toate achizi╚Ťionate direct: 1. ├«mprejmuire platforme gunoi, SC Saira 2005 SRL; 2. amenajare alei parc dendrologic, Drumuri ╚Öi Poduri; 3. repara╚Ťii trotuare str. bucure╚Öti (╚śtirbei Vod─â ÔÇô Bel╚Öugului), Drumuri ╚Öi Poduri SA; 4. repara╚Ťii str. Petro╚Öani ╚Öi Agricultori, ZMC Trading SRL; 5. ├«ntre╚Ťinere / repara╚Ťii dot─âri parcuri ╚Öi mobilier urban, SC Barex Construct SRL; 6. repara╚Ťii str. Muncii, ZMC Trading SRL; 7. repara╚Ťii str. Sulfinei, Telprom Comex SRL; 8. repara╚Ťii str. Macului, SC Telpron Comex; 9. chepeng rezistent la foc Centru de zi pentru persoane cu handicap, RCH Con Instal SRL; 10. repara╚Ťii str. Cioc├órliei, Telpron Comex; 11. repara╚Ťii str. Mihai Viteazu, telprom Comex; 12. repara╚Ťii re╚Ťea canalizare bl B22, B23, Autotrans Dumitru; 13. amenajare pist─â bicicli╚Öti, Construct BMV; 14. extindere re╚Ťea canalizare str. E. Grigorescu, Autotrans Dumitru; 15. executare re╚Ťea canalizare str. C─âr─âmidai, Autotrans Dumitru; 16. repara╚Ťii canalizare menajer─â str. Rocadei, SC Conriz SRL; 17. repara╚Ťii re╚Ťea canalizare str. Aleea Garajului, Design Construct SRL; 18. extindere re╚Ťea canalizare menajer─â str. Olteniei, SC Expert Compex SRL; 19. repara╚Ťii f├ónt├ón─â artezian─â parc dendrologic, SC Lorena Mob SRL; 20. execu╚Ťie re╚Ťea canalizare str. Celulozei, SC Elinstal SRL
** S─â v─â d─âm, ├«ns─â, ╚Öi c├óteva repere. Toate aceste lucr─âri, date direct, sunt ├«n limita sumei de 15.000 de euro. Noi am cerut Prim─âriei C─âl─âra╚Öi s─â ne spun─â ╚Öi valoarea fiec─ârei lucr─âri ├«n parte ├«ns─â numitul Severian Cotic ╚Öi ├«nc─â unul, care semneaz─â ├«n locul primarului Dan Dr─âgulin, ne-au oferit numai datele care au crezut ei de cuviin╚Ť─â. ├Än fapt, solicitasem inclusiv devizele de lucr─âri, asta ca s─â nu mai avem surprize, ca la Colegiul Economic C─âl─âra╚Öi, ╚Öi s─â ne trezim cu firme, care execut─â lucr─âri de construc╚Ťii, de╚Öi nu au angaja╚Ťi specializa╚Ťi. Pe l├óng─â aceste lucr─âri, pe care ╚Öi un ageamiu le putea administra, ca edil, c├ót─â vreme, dup─â cum vede╚Ťi, sunt de ├«ntre╚Ťinere, de repara╚Ťii ╚Öi nimic altceva, adic─â nu avem de-a face cu investi╚Ťii ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului, exist─â ╚Öi celelalte lucr─âri ├«n construc╚Ťii, tot pe banii c─âl─âr─â╚Öenilor, efectuate de l─âca╚Öele de cult ╚Öi de institu╚Ťiile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt. Noi am luat numai 1 caz, cel privind executarea de t├ómpl─ârie din lemn stratificat, lucrare executat─â de firma Me╚Öterul Nostru SRL, al c─ârei patron a fost sunat de la Prim─âria C─âl─âra╚Öi ╚Öi anun╚Ťat c─â a c├ó╚Ötigat lucrarea, iar acum se afl─â ├«n instrumentare, la Serviciul de Investigarea Fraudelor, un dosar de cercetare penal─â. Firma Barex Serv Construct SRL, spre exemplu, este a numitului Neagu Adrian, cunoscut sub porecla de Cardei. A executat, pentru acest an, ├«ntre╚Ťinere / repara╚Ťii dot─âri parcuri ╚Öi mobilier urban. Are urm─âtoarele date de identificare: CUI ÔÇô RO31240631, Nr. Registrul Comer╚Ťului: J51/86/2013. Dup─â cum vede╚Ťi, firma nu a fost ├«nfiin╚Ťat─â nici m─âcar de 1 an, dar prime╚Öte comenzi de la Prim─âria Municipiului C─âl─âra╚Öi. Are 4 angaja╚Ťi. Dac─â scazi contabilul ╚Öi administratorul, mai r─âm├ón 2. Pentru 2013, are urm─âtoarele cifre raportate: cifra de faceri: 498.344 lei, profitul net: 92.329 lei. SC RCH Con Instal SRL C─âl─âra╚Öi e una din multitudinea de firme pe care liberalul Aurel Dobre nu a reu╚Öit s-o falimenteze. SC Expert Complex SRL are 1 (un) singur angajat raportat la data acces─ârii informa╚Ťiei. SC Valicat SRL e ├«nfiin╚Ťat─â ├«n 2010. Are cifr─â de afaceri raportat─â, pe 2012, de 26.537 lei, cu un profit net de 5.032 lei. Num─ârul angaja╚Ťilor? 1 (unu)! Are ca obiect de activitate codul CAEN 4711, lucr─âri de construc╚Ťii a drumurilor ╚Öi autostr─âzilor. E prima dat─â c├ónd auzim c─â, ├«n Rom├ónia, se construiesc drumuri ╚Öi autostr─âzi cu firme cu un singur angajat. Firma asta a amenajat trotuare, pe bani publici, ├«n zona spitalului TBC. Valoarea? Nu ╚Ötim, v-am spus, de╚Öi am solicitat acest lucru, cei de la Prim─âria C─âl─âra╚Öi au considerat c─â nu avem voie s─â ╚Ötim. firma SC Elcar New House SRL are urm─âtoarele cifre raportate: cifra de faceri: 0 lei; profitul net: o lei; pierdere net: 0 lei; profit brut: 0 le; pierdere brut: 0 lei; salaria╚Ťi: 0 angaja╚Ťi. A reparat accese pietonale ├«n C─âl─âra╚Öi. Nu ╚Ötim cu cine. Acestea sunt, ├«n mare, numai c├óteva indicii oferite cititorilor no╚Ötri, pentru a vedea cum se lucreaz─â la prim─âria C─âl─âra╚Öi. ├Än final, s─â v─â spunem c─â, din datele noastre, firma Lorena Mob SRL, care apare ├«n mod constant pe lista constructorilor agrea╚Ťi de cei de la Prim─âria C─âl─âra╚Öi, apar╚Ťine liberalului Lauren╚Ťiu Samoil─â. ├Änc─â nu intr─âm ├«n am─ânunte. Cum nici nu detaliem cazul pesedi╚Ötilor de la Telprom Comex SRL