Anchete DNA

Calarasi” SILVIC” Un punct de lucru din Fundulea al unei societati din Bucuresti, “PRINS” in legaturi cu o firma din VRANCEA/ Avize ilegale, 15.000 amenda, confisacarea 15,8 mc scandura, Ace, Brice si Paranghelie pana noaptea in cinstea unui DASTER- BKE/ Sursa Protejata: Patronul punctului de lucru(G.B.)a plecat pe 12 la Vrancea s-o pupe pe Vrancioaia, Doar Dasteru stie de ce, Deh!

Acțiuni în domeniul silvic desfășurate de polițiști

 

Nu ne interesează ce fac alții, dar

nici sa ne luați de PROSTI

Nu ne interesează nici cat băgați la buzunar, dar nici la punga lui B.G. si BKE

Acțiuni în domeniul silvic desfășurate de polițiști

Prevenirea infracţiunilor la regimul silvic constituie o prioritate pentru poliţiştii călărășeni, periodic fiind organizate acţiuni de control în teren, atât în fondul forestier, la societăţile de prelucrare dar şi pe drumurile publice, pe rutele de transport a materialului lemnos.

Astfel, în ziua de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Călărași, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Bucureşti,  au efectuat un control pe linia respectării regimului silvic,  la o societate comercială cu punct de lucru în localitatea Fundulea, județul Călărași.

La finalizarea verificărilor, echipa de control a constatat în urma relaţiilor comerciale pe care le acea cu aceasta, o societate  comercială din județul  Vrancea, a emis un aviz de însoţire a mărfii fără a respecta condiţiile prevăzute de lege, referitoare la provenienţa circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase.

Societatea din Vrancea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 lei.

Totodată, s-a dispus măsura complementară de confiscare a 15,8 m3 cherestea răşinoase în valoare de 8.484,6 lei.

Poliţiştii atrag atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic.

Acțiunile şi controale în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare urmând a fi desfăşurate şi în perioada următoare