Condamnari

CAB/Ingrid MOCANU, secretara lui GABITA si Avocata MOGULILOR din Presa, a luat 4 BASTOANE de BULAU-vezi si alte Condamnari/ Si asta vrea sa plece LCK/Sictir😎

 

firstImg2-768x549ALERTĂ – Horia Georgescu şi Ingrid Mocanu, câte 4 ani de închisoare în dosarul ANRP

 

Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat miercuri sentinţa în dosarul ANRP, în care sunt judecaţi fostul şef al ANI Horia Georgescu, foştii deputaţi Cătălin Theodor Nicolescu şi Marko Attila-Gabor, precum şi foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor.

Horia Georgescu şi Ingrid Mocanu au fost condamnaţi la câte 4 ani de închisoare

Revenim🤣

 

Alte condamnari in dosarul ANRP:

Ingrid Zaarour – 2 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare.

Mihnea-Remus Iuoras – 4 ani inchisoare. Plus 1 an si 6 luni cu suspendare in alt dosar, rezulta ca va executa pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.

Theodor-Catalin Nicolescu – 9 ani si 4 luni inchisoare.

Baciu Remus-Virgil – 6 ani si 4 luni inchisoare.

Marko Attila-Gabor – 5 ani de inchisoare.

Canangiu Constantin-Catalin – 4 ani de inchisoare.

Hanu Alexandru Florin – 5 ani de inchisoare.

Drula Dorin-Cornel – 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Nistor Neculai – 2 ani de inchisoare cu suspendare.

In acest dosar, procurorii DNA au dispus, in 9 aprilie 2015, trimiterea in judecata a opt persoane care, la data faptelor, faceau parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, precum si a patru inculpati care aveau calitatea de experti evaluatori autorizati.

Astfel, in fata instantei au ajuns fostii deputati Marko Attila si Theodor Nicolescu, fostul presedinte al ANI Horia Georgescu, Ingrid Zaarour, Mihnea Remus Iuoras, Ingrid Luciana Popa-Mocanu, Remus Virgil Baciu si Constantin Catalin Canangiu. De asemenea, au fost trimisi in judecata expertii evaluatori Gheorghe Visoiu, Alexandru-Florin Hanu, Neculai Nistor si Dorin-Cornel Drula.

Dosarul a fost trimis initial instantei supreme, insa ulterior a fost mutat la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce Catalin Theodor Nicolescu si Marko Attila-Gabor au demisionat din Parlament.

Procurorii sustin ca, prin actiunile sau inactiunile lor intentionate, cei 12 inculpati au produs un prejudiciu bugetului de stat in cuantum de 84.588.304 euro