Condamnari

C.A.B-Definitiv/Alt BORFAS PSD, VOICU Catalin, fost SENATOR si CHESTOR de Politie, a luat 7 Bastoane la BULAU/Infractorul se-ntoarce la Sapunel, Stie si soferul Serban Nicolae­čśÄ

FB_IMG_1530212727584

Cătălin Voicu, condamnat la șapte ani de închisoare cu executare

 

Fostul senator PSD, C─ât─âlin Voicu, a fost┬ácondamnat la ╚Öapte ani de ├«nchisoare cu executare. A┬áfost acuzat de interven╚Ťii la conducerea Electrica pentru ca o firm─â s─â primeasc─â preferen╚Ťial contracte.

Sports Banner RO

Este o decizie definitiv─â dat─â de magistra╚Ťii de la Curtea de Apel Bucure╚Öti.┬áSunt foarte multe dosare ╚Öi pl├óngeri pe numele lui. E vorba despre o spe╚Ť─â trimis─â ├«n judecat─â prin anul 2014. Au fost trimi╚Öi ├«n judecat─â ╚Öi Nicolae Coroiu, fost director bihorean al Electrica, acuzat de abuz ├«n serviciu, plus mai multe persoane.

C─ât─âlin Voicu a solicitat ├«n interven╚Ťii directe la Nicoale Coroiu acordarea de contracte unei societ─â╚Ťi pentru livrarea de produse din domeniul protec╚Ťiei muncii, ├«n condi╚Ťiile ├«n care aceste societ─â╚Ťi aveau produse pe stoc la pre╚Ťuri supraevaluate de la acela╚Öi furnizor.