Condamnari

BULAU/ NUTY nu vrea 6 ani la Puscarie/Vrea sa plateasca sechestru cu EUROII din Offshor sau cu Pasarica din Ples-KOI/SICTIR🌚

FB_IMG_1491498304821Dupa ce și-a tras toate funcțiile dând păsărică la marinel, Nuty vrea sa dea si KOR
Sictir fa 🌚 si ia cu Lămâie🌚

Elena Udrea: Ar trebui sa lasi omul sa plateasca sau sa munceasca in folosul comunitatii, sa-i iei banii si nu sa-l tii in puscarie

Fostul parlamentar Elena Udrea a sustinut, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, ca ar trebui sa fie propuse conditii alternative de executare a pedepselor celor condamnati, dar acest lucru nu este posibil in conditiile in care PSD este condus de “un politician santajabil, care incearca sa faca intelegeri cu sistemul abuziv, cu scopul de a scapa de propriile probleme”.
  
Elena Udrea: Ar trebui sa lasi omul sa plateasca sau sa munceasca in folosul comunitatii, sa-i iei banii si nu sa-l tii in puscarie

Suntem obligati de Curtea Europeana sa schimbam conditiile de arest, pentru care Romania plateste bani multi la CEDO. Cu un parlament asa de slab si politicieni ca Dragnea care conduc azi Romania, nici macar lucrurile elementare nu se fac. Acolo unde legea permite, ar trebui sa lasi omul sa plateasca sau sa munceasca in folosul comunitatii, sa-i iei banii si nu sa-l tii in puscarie. Ar trebui niste politicieni cu capul pe umeri care sa rezolve lucrul acesta”, a aratat fostul consilier prezidential., potrivit News.ro.

Udrea l-a caracterizat pe Liviu Dragnea drept un politician santajabil, care incearca sa faca intelegeri cu “sistemul abuziv”, cu scopul de a scapa de propriile probleme penale. “PSD a ajuns sa fie condus de un politician slab, santajabil, care se lasa santajat, care incearca sa faca tot felul de intelegeri in nume propriu cu sistemul abuziv. El a spus ca avut o intelegere. Si, dupa mine, intelegere inseamna sa fie liniste cu dansul, adica sa nu se vorbeasca de Brazilia, sa nu se vorbeasca de Tel Drum, sa se inchida dosarele pe care le are… Politicieni ca domnul Dragnea au distrus clasa politica prin lasitatea pe care o afiseaza”, a completat Elena Udrea.

Elena Udrea si Ioana Basescu s-au prezentat, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, iar un judecator de camera preliminara va analiza cererile si exceptiile ridicate de avocatii acestora, dar si legalitatea masurilor preventive.

Marti, instanta suprema a revocat controlul judiciar pentru Ioana Basescu, in timp ce in cazul Elenei Udrea aceasta masura a fost mentinuta. De asemenea, instanta a admis solicitarile Elenei Udrea si Ioanei Basescu de a pleca din tara in perioada 20 iulie-10 august, pentru a merge in Grecia si in Germania, ele invocand motive medicale.