Condamnari

BORFASUL Daddy va fi EJACULAT/PSD nu-si permite sa- l mai tina in functii/😎

FB_IMG_1500150293059Prăbuşirea teleormăneanului (condamnat definitiv într-un dosar şi cercetat în alte două) va avea loc în viitorul apropiat, profeţeşte Tănase, care explică faptul că baronii nu vor risca niciodată extincţia PSD de dragul unui singur om, chiar dacă îl cheamă Liviu Dragnea.

„Dragnea va fi halit de partid cu fulgi cu tot. Presupunerea mea este ca PSD nu este solidar cu Dragnea, nu are deloc rândurile strîns unite în jurul persoanei sale. PSD nu se va sinucide politic de dragul lui Dragnea. Clar! Deja in PSD s-au format bisericuțe, grupuri/grupulețe. Cadrele PSD, parlamentari, șefii de filiale forfotesc să găsească o ieșire din blocaj. Ar fi salutar să găsească una, adică nu se vor duce toţi la fundul apei odată cu el. Puțini mai mizează pe Dragnea. Aura lui de învingător în campania din 2016 s-a dus. Ce folos ar mai avea PSD de pe urma lui?

Intrebarea cheie este – Cum să scape de el cu pagube minime ? Prin congres, printr-un CExN? Să-i ceară demisia? În PSD se citește de zor statutul partidului. Se fac și se desfac alianțe. Au loc întilniri de taină între lideri care contează. Chestiunea esențială este cum/unde să găsească un înlocuitor pentru Dragnea și să și cadă de acord asupra lui. Normal – au apărut acuzații de trădare, conspirație și complot.

Ceva natural în PSD! „E foarte posibil să avem cârtițe în PSD, din statul paralel. Eu sunt convinsă că da. Acum nu mai sunt în cercul de putere al PSD. Unii au fost îndepărtaţi. Se încearcă scindarea PSD! ” declară senină Olguța Vasilescu, porta-vocea lui Dragnea, dintre ultimii lui fideli la vîrful PSD. Cariera lui Dragnea este pe sfirșite. În ce îl privește se joacă ultimul act”, scrie Stelian Tănase