Anchete DNA

BOMBA/Dragnea, in luna Mai voi fi luat la Puscarie/ Minti asa cum respiri, dosarul 2 e trimis in judecata in camera preliminara/Fondul si Apelul dureaza ani de zile/ Daca te referi la TELDRUM, nu ai Rechizitoriu si nu poti fi luat de pe strada fara ridicarea Imunitatii,asa ca, baga mai putin TALENT !

Liviu Dragnea

Invitat la Antena3, președintele PSD Liviu Dragnea a explicat că deține toate atuurile în eventualitatea declanșării unui conflict politic.
“Eu merg până la capăt. Am de partea mea Parlamentul, am de partea mea Constituția”.
De asemenea, liderul PSD a acuzat numeroase încercări de intimidare.
“Am primit multe mesaje (…). Ei nu înțeleg că nu mai merge (…)”.
”Eu nu cedez. Nu am spus pe un ton sforăitor, ci cu foarte mare cumpătare și apăsare. O spun și acum. Eu merg până la capăt. Am de partea mea Parlamentul, am de partea mea Constituția, am de partea mea un vot popular și încrederea de care mă bucur. Am primit multe mesaje. Că o să fiu băgat în pușcărie. Că o să fiu arestat. Sunt personaje care încearcă să întoarcă istoria.
Despre “mascaţi”
“Ei nu înțeleg că nu mai merge. Când pornește un val în societatea românească nu poate fi oprit de pixul nimănui. Chiar dacă este pixul prezidențial”, a mai spus Liviu Dragnea.
„Vin dintr-un judeţ care a fost hulit foarte mult în această campanie electorală, inclusiv de către premierul Cioloş. Nu vreau ca un om de afaceri să stea cu bocceluţa lângă pat pentru că, dacă vin mascaţii să îl ia dimineaţă, să aibă ceva cu el. O să fac tot ce pot că să văd iar oameni râzând în România pe stradă, că nu prea vedem”.