Condamnari

BOMBA Fasaita lansata de Traian BASICA/Noi avem un Stat MAFIOT, Aceasta e Gargara unui fost Presedinte si un acoperit al serviciilor Secrete, Bleahhhh😈

“Uita’te Nutyco, cat vezi cu ochii.. tara birjerita de mine. Daca esti fata salon, faci 5 ani prin contopire si in ultimul an îmi schimb sexul si vin după tine. Stau 1 an si chem tripleta BVB(Blaga-Videanu-Berceanu) Asa m’am hodinit eu 10 ani. Ce zici? Decartezi? Ma jur pe Boc de la Cluj ca nu’ti iau comision!
Era sa uit! Pune’ti in noaptea asta la geam usturoi poate mai scapam de imaginea lu’ LCK. Are asta o priza la public mai ceva ca Obama!

Jale mare pentru Basescu

Toti apropiații care au sponsorizat campaniile cu milioane de euro au probleme cu legea

Pana in 2014 a lăudat serviciile, parchetele si instanțele, cum a plecat de la Cotroceni, acestea sunt grupuri mafiote

Când era președinte, toate televiziunile erau penale, prin moguli, acum linge sticla la toate făcând statul MAFIOT pentru ca se umbla la CLANUL BASESCIAN😈

RUSINE, HAHALERO!

Imagini pentru MAFIA,TRAIAN BASESCU,IOHANNIS,POZEImagini pentru MAFIA,TRAIAN BASESCU,IOHANNIS,POZE

 

Statul asta este mafiot, na! Si eu stiu ce spun …!?”.

Am citat din fostul presedinte al Romaniei, numitul Traian Basescu.

„Statul de drept” este conceptul prin care lumea civilizata a democratiilor occidentale intelege „domnia legii” (rule of law).

Ceea ce a „construit” Traian Basescu zece ani, ca presedinte al Romaniei, a fost „statul mafiot” (potrivit spuselor lui).

Si zice ca stie el ce spune.

Propagandistic, i-a spus „reforma statului sau statul de drept sau reforma justitiei sau consolidarea institutiilor de forta”.

Faptele insa arata ca a construit  un regim de crima organizata economico-financiara.

A se vedea hotiile de la ANRP, dublarea infractionala a datoriei publice, destinatiile spagilor din jaful de la afacerea Microsoft etc.

In fapt, au facut mafiotizarea statului roman.

Acum aflam cum au facut asta.

Prin hotarare CSAT (act administrativ), Traian Basescu a creat aparenta unui „izvor de drept”, invocand securitatea nationala.

In baza acestei hotarari nelegale s-au  creat sute de echipe mixte SRI+DNA in intreaga tara.

Au secretizat respectiva hotarare CSAT, care nu are nici o baza legala (situatia  este cumul de infractiuni, dar procurorii ignora asta).

Adica, in CSAT, au adaugat la lege prin act administrativ, substituindu-se Parlamentului, unicul organ legiuitor.

Si atunci Binomul SRI+DNA  „a  lucrat”  in sute de echipe mixte, in intreaga tara.

In numele luptei anticoruptie s-au construit mecanismele de stat impotriva oricarui cetatean de interes politic.

Prioritar sunt vizati oamenii politici si oamenii de afaceri romani.

In fapt, se curata terenul pentru facilitarea transformarii Romaniei intr-o colonie a marilor puteri ce isi disputa zonele de influenta politica si econonomica.

De aceea  au fost decorati de catre unele puteri straine principalii oameni cu responsabilitati in zona sigurantei nationale, de la presedintele statului pana la sefa DNA.

Sigur, propagandistic, se numeste „lupta aticoruptie”.

Oricare cetatean prezumat corupt pe baza de „suspiciuni rezonabile” (adica arbitrar, discretionar si subiectiv)  a putut si poate fi  adus in fata instantelor de judecata bazat  pe  informatii de la SRI, acuze de la DNA, de multe ori fabricate, asa cum constata judecatorii.

Evident cu catuse la maini, filmate indelung pentru televizor pentru ca respectivul politician sa fie apoi terminat mediatic.

La instante se aplica mecanismul „culoarului juridic”.

Tribunal, Curte de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie („complete” anume selectate de catre SRI in campul sau tactic), astfel ca acuzatul sa ajunga direct dupa gratii, in executarea pedepsei.

A se vedea cazul prof. univ. dr. Dan Voiculescu, potrivit spuselor aceluiasi  Traian Basescu.

Fazele culoarului juridic sunt:

Faza 1: Urmarire penala (de catre echipele operative SRI+DNA);

Faza 2: Cercetare penala de catre echipele de procurori si politisti judiciari;

Faza 3: Judecare si condamnare de catre instantele de judecata anume selectate in campul tactic al SRI si

Faza 4: Executarea pedepsei pentru … „fapte de coruptie”.

Daca judeca cei din „campul tactic al SRI ”, din cetatean nevinovat ajungi drept dupa gratii pentru  multi ani.

Judecatorii au fost fortati, prin completarea legii sigurantei nationale,  sa semneze angajamente ca isi vor fundamenta deciziile pe baza notelor informative secrete furnizate de catre ofiterii serviciilor de informatii, fara sa li se arate partilor in dosar  aceste note informative.

Ilegalitatea acestei situatii va duce la tot atatea  viitoare condamnari ale Romaniei la CEDO.

Dar sigur codamnarile tarii noastre la CEDO se vor veni finaliza peste multi ani si pana atunci interesele politice de moment ale sefilor statului mafiot vor fi implinite.

Acesta este mecanismul diabolic prin care au trecut si mai trec in continuare opozantii politici ai presedintelui Romaniei.

Pana in anul 2014, beneficiarul  politic al statului mafiot  a fost Traian Basescu, iar acum este Klaus Iohannis care il sustine ca „stat de drept”.

Sunt celebre cazurile:

– Adrian Nastase (fost prim ministru al Romaniei, condamnat fara sa existe probe directe, dar condamnat sa fie de  exemplu),

– Mircea  Gutau (primar al municipiului Ramnicu-Valcea, care a castigat la CEDO impotriva statului roman, care l-a condamnat la inchisoare pe nedrept);

– Decebal Traian Remes (fost ministru de finante), a fost executat de catre Traian Basescu prin Livia Stanciu, atunci judecator la ICCJ, acum judecator la CCR, nominalizata acolo de catre Klaus Iohannis;

– Liviu Dragnea (fost Secretar general al PSD, fost vicepremier si ministru al dezvoltarii), condamnat pentru alte fapte decat acuzatiile din rechizitoriu si pentru ca a stimulat ca oamenii sa mearga la vot.

Se gasesc acum in judecata Victor Ponta, fost prim ministru, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si fost prim ministru (pentru ca i-ar fi mintit pe procurori).

Klaus Iohannis, beneficiarul statului mafiot, i-a etichetat drept „penali” pe  liderii politici mentionati mai sus, desi unii dintre acestia nu au fost judecati.

Klaus Iohannis, care era incompatibil el insusi, potrivit legii, cand in anul 2014 a candidat la functia de presedinte, este santajabil pentru ca el si familia au luat, prin fals si uz de fals, o casa de la stat.

Adica, Iohannis,  chiar el „este  penal”  potrivit logicii si spuselor lui.

Justitia „independenta” i-ar putea  condamna sotia, pe doamna profesoara Carmen Iohannis, pentru fals si uz de fals.

NU intamplator, toti liderii politici  mentionati mai sus, aflati pe „culoarul juridic”, au fost adversari politici atat ai lui Traian Basescu, cat si ai lui Klaus Iohannis.

Adica se gasesc in „campul tactic din justitie al SRI”.

Traian Basescu a „construit” si a condus statul mafiot de  drept, iar Iohannis il sustine ca „stat de drept” pentru ca ii serveste politic.

Si, evident amandoi, Basescu si Iohannis sustin impreuna „lupta anti-coruptie”, beneficiind politic de statul mafiot.

Despre integritatea lui Traian Basescu spun totul faptele lui si ale familiei sale din ultimii 12 ani.

Orice cauza si orice proces au avut Traian Basescu si Klaus Iohannis, „Binomul SRI +DNA” i-a servit cu mult sarg, iar „justitia independenta” i-a absolvit pe amandoi de orice raspunderi juridice (neinceperea urmaririi penale = NUP, indiferent de ce au facut si cat au furat).

Dupa care,  protectorii lor din justitie, cei ai lui Basescu si ai lui Iohannis, au fost promovati:

Au fost promovati la CCR, ca judecatori: Daniel Morar (fost procuror sef al DNA, numit de Traian Basescu), Petre Lazarescu (fost Ceausescu) si Livia Stanciu (intai presedinte al ICCJ si acum judecator la CCR).

– Laura Codruta Kovesi, numita de catre Traian Basescu drept Procuror General, a primit doua mandate si apoi negociata ca procuror sef DNA, doua mandate.

Acum, Kovesi este sustinuta in functie de catre Klaus Iohannis.

Generalul SRI Florian Coldea, a fost promovat de catre  Traian Basescu din maior la general cu trei stele, in doar opt  ani.

Acest stat sumar descris mai sus  este statul mafiot construit si condus de catre fostul presedinte Traian Basescu.

Beneficiar politic este acum Klaus Iohannis.

Propaganda (basista si iohanista, dar de dreapta) ii spune „stat de drept”.

Sa nu vina ziua sa li se aplice si propagandistilor judecata „justitiei independente”, precum Alinei Bica (condamnata la patru ani inchisoare cu executare, intr-o cauza si acum, in alta cauza, condamnata la trei ani si jumatate inchisoare cu executare), dupa ce a condus DIICOT ca procuror sef.

Dar aceasta, Alina Bica, s-a certat cu doamna Kovesi si cu generalul Coldea, adica  „a deviat” de la „statul de drept”, adica Statul mafiot.

La basisti si iohannisti este cam tot aia, dar propagandistic i se spune „reforma statului, reforma justitiei si statul de drept”.

Asa zisa lupta „anticoruptie”‚ dar in fapt eliminarea adversarilor politici prin „culoarele juridice”, este statul mafiot de care ne-a spus Traian Basescu.

Si acesta stie ce spune.

Pentru ca vorba fratelui sau, Mircea Basescu :

„Stie, ma’, stie, crezi tu ca nu stie ,..!?”.

Oare pentru cele de mai sus va iesi cineva in strada la proteste?

Sau la proteste spontane se iese doar daca sunt „anonim” organizate pe releele si retelele de socializare