Anchete DNA

BOIERESCU Mihai, consilier PNL Giurgiu, ARESTAT la domiciliu pentru Camatarie/Ludovic, ce faci cu Asta?

Prietenul borfasului ANTON

a34eff1e18a19dc51c9783d5e2c3f218O să aveți un șoc! Ăsta, consilier județean PNL arestat pentru cămătărie are 160 de terenuri și 4 imobile în București!

Declarația de avere a lui Boerescu:

Mihai Mihnea Boerescu, consilier judetean aflat la al doilea mandat, a fost retinut, vineri, fiind acuzat de comiterea infractiunii de camatarie, iar sambata instanta a decis ca el sa fie plasat in arest la domiciliu.

Acesta este este acuzat ca acorda, inclusiv prin interpusi, bani cu camata. Aceste imprumuturi erau disimulate in acte notariale si contracte, a declarat Cristian Suta, purtator de cuvant al IPJ Giurgiu.

Mai multe persoane au pierdut imobile din cauza acestor imprumuturi, a precizat sursa citata.

In declaratia sa de avere sunt trecute peste 160 de terenuri si patru imobile detinute in Bucuresti, dar nu este mentionat niciun imprumut pe care l-ar fi acordat. Ultima sa declaratie de avere, atasata acestui articol.

Amintim si ca, saptamana trecuta, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, fost deputat si secretar de stat in Ministerul Transporturilor a fost trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi luat o mita de aproape 23.000.000 lei de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni