Politica

BECALI: DRAGNEA trage in (P) functii FEMEI cu care a AVUT Relatii($)-Video!

6eac9d57dbc0ade4436f03f597b642deȘeful PSD e gelos pe Grindeanu! Becali: Dragnea nu poate comanda, așa că pune numai femei și, eventual, femei cu care ar fi avut relații în trecut. Mă înțelegi? (VIDEO)

Gigi Becali a declarat pentru B1 TV că dacă moțiunea depusă de PSD împotriva propriului Guvern va trece, atunci președintele Klaus Iohannis va pune premier pe cine va dori el, deci va fi mai rău pentru social-democrați. Acesta a mai spus că Liviu Dragnea oricum nu va mai rămâne mult în politică, pentru că în câteva luni va fi condamnat și nici nu are șanse la vreo achitare, mai ales după ce a făcut în aceste ultime zile.

Totodată, Becali a susținut că poate Dragnea face toate acestea pentru că e gelos pe cota de încredere a lui Grindeanu.

Citește și: Dragnea: Sunt realist. Trece moțiunea

”Eu nu sunt un mare analist de politică, eu vorbesc din instinct, iar ce a făcut Liviu Dragnea… Nu trebuie să fii mare analist să poți să comentezi. Tu pui Guvern, tu pui miniștri și apoi nu-ți convine și dai jos prim-ministrul. De ce? Că ai 20% încredere în populație și premierul are 40%! Tu cu 20% încredere la români vrei să-l dai jos pe unul care are 40% numai așa, din gelozie?

Acum să dăm jos miniștrii, care oricum vor fi iar în noul Guvern. Dacă votează, și votează că sunt proști, atunci sunt proști! Ei nu trebuie să mai fie în noul Guvern!”, a spus Becali, pentru B1 TV.

Șeful PSD e gelos pe Grindeanu! Becali: Dragnea nu poate comanda, așa că pune numai femei cu care ar fi avut relații în trecut. Mă înțelegi?

Citește și: Vești proaste pentru Dragnea… Iohannis dă asigurări că nu va desemna decât un premier integru: Nu trebuie nimeni să-și facă probleme! (VIDEO)

Gigi Becali a avansat și o teorie în legătură cu preferințele șefului PSD pentru funcția de premier: ”Dacă doamna Sevil sau Dan… Aia-mi place, femeia aia nu are ce căuta în Ministerul de Interne. Știi care-i treaba? Eu pot să vă spun că am bunul simț, că am experiență la oameni, că el nu poate comanda, așa că pune numai femei și, eventual, femei cu care ar fi avut relații în trecut. Mă înțelegi? Eu nu vreau să fac nicio aluzie! Pe Olguța n-ar pune-o că are fler și dacă prinde 40% încredere vrea partidul. Pe fina mea n-ar pune-o că are 46% încedere și are un bărbat de șapte ori mai deștept decât el! Suntem neamuri, dar suntem în opoziție. Fina mea e de partea lui (Dragnea – n.r.). Spune că a pus-o Dragnea, dar eu nu văd politica așa. Nu te pune cineva”.

Becali a mai spus că guvernul Grindeanu este unul legitim, că dacă ar fi ilegitim ar trebui să-i ia poliția pe Grindeanu, Ponta și Jianu din Palatul Victoria.

”Dacă trece moțiunea, Iohannis dă premier pe cine vrea el și e mai rău pentru PSD. Oricum Dragnea nu are mari șanse să mai trăiască politic mult timp că în maxim cinci luni e condamnat. Cine-l mai achită după ce a făcut în ultimele două zile?”, a mai spus Gigi Becali