Politica

Un Tarfoi PeNeList a fugit la ALDE/Cine este Penelistul Daniel ZAMFIR :7 terenuri Intravilane langa Capitala-43.000m, o VILA, o CASA, un Apartament si alte averi pe la Neveste­čśÄ

 

 

 

FB_IMG_1517495205001

Senatorul Daniel Zamfir, ini┼úiatorul Legii d─ârii ├«n plat─â, a trecut de la PNL la ALDE / Orban: ├Ängroa┼č─â r├óndurile firimituri┼čtilor pe l├óng─â T─âriceanu

Senatorul Daniel Zamfir, ini┼úiatorul Legii d─ârii ├«n plat─â, a trecut de la PNL la ALDE / Orban: ├Ängroa┼č─â r├óndurile firimituri┼čtilor pe l├óng─â T─âriceanu

de: Ana Petrescu

Daniel Zamfir, parlamentarul care a anun┼úat s├ómb─ât─â seara c─â va pleca din PNL, va trece la ALDE, Zamfir fiind prezent, la ora transmiterii ┼čtirii, al─âturi de C─âlin Popescu T─âriceanu, la o conferin┼ú─â de pres─â.

“Nici azi nu sunt exclus din PNL, acel Consiliu nu a mai fost convocat de Orban. Am r─âmas pentru c─â am crezut c─â Orban nu reprezint─â vocea, c─â el ┼či camarila sunt doar un derapaj. Nu mai pot continua ├«n PNL. PNL a pierdut din cauza lui Orban bunul cel mai de pre┼ú pe care l-a cl─âdit, ┼či anume brandul de ap─âr─âtor al libert─ât─â┼úilor oamenilor. Azi, PNL este ap─âr─âtorul abuzurilor. E poate cea mai ru┼činoas─â er─â a PNL, cu cel mai ru┼činos pre┼čedinte”, a declarat Daniel Zamfir.

Acesta spune c─â a decis s─â mearg─â al─âturi de ALDE pentru c─â “mai devreme sau mai t├órziu liberalii care iubesc democra┼úia ne vom ├«nt├ólni aici (n.r. ALDE). Nu e un troc ├«ntre mine ┼či T─âriceanu. Nu am venit ├«n ALDE pentru func┼úii”.

C─âlin Popescu T─âriceanu a anun┼úat, la r├óndul s─âu, c─â partidul va sus┼úine mai departe proiectele lui Zamfir. “La PNL, semnalele pe care le-a dat Daniel Zamfir, proiectele de legi pe care le-a promovat, cele legate de limitarea sau evitarea abuzurilor ├«n zona sistemului bancar au trecut prin Senat prin votul PSD ┼či ALDE, sunt ├«n Camer─â ┼či sper s─â fie adoptate ┼či de Camer─â”, a spus T─âriceanu.

 

Senatorul PNL Daniel Zamfir, fost pre╚Öedinte al Comisiei economice din Senat si ini╚Ťiatorul legii pentru plafonarea dob├ónzilor la creditele bancare, ar urma s─â p─âr─âseasc─â PNL pentru a se alatura ALDE…(https://www.news.ro)

“Nu confirm nimic, nu am nicio ├«n╚Ťelegere, niciun acord. ├Än via╚Ťa politic─â se pot ├«nt├ómpla ├«ns─â multe lucruri”, a declarat Zamfir pentru HotNews.ro

“Vedem”, a raspuns un lider ALDE.

Daniel Zamfir negociaz─â cu C─âlin Popescu T─âriceanu trecerea la ALDE, au declarat pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇť surse politice. Zamfir i-a promis liderului ALDE c─â va pleca din PNL ├«nso┼úit de ├«nc─â cinci parlamentari, sus┼úin sursele citate.

De partea cealalt─â, surse din PNL confirm─â c─â Zamfir ar putea demisiona din partid, dar exclud alte plec─âri.

PENELISTUL DANIEL ZAMFIR detine in continuare mai multe bunuri in coproprietate cu fosta sa partenera de viata. Mai mult, Ana Teodora a pastrat si numele de familie al lui Zamfir. Astfel, conform ultimei declaratii de avere a politicianului, Daniel Zamfir si Teodora Zamfir detin, in cote egale, 7 terenuri intravilane, in Voluntari, Stefanestii de Jos si Bolintin Vale.

Ana Teodora a divortat de Daniel Zamfir in 2007Fostii soti mai sunt si proprietarii unei vile in Voluntari, o casa cumparata in 2001, care are o suprafata de 145 de metri patrati. Se pare ca aici locuieste Teodora, impreuna cu cele doua fete, in timp ce Zamfir sta, cu Oana Stancu si fetita lor, intr-un apartament din Bucuresti, cumparat in 2014.

Casa din Voluntari este detinuta in parti egale de Daniel Zamfir si de fosta sa sotie