Anchete DNA

Asociere pe sub BUCI/DADDY&LEANA si-au FRECAT Bucile prin Firme/Lucrari de Milioane din Bugetul Statului/Dosar 4 Livache si 5 Nuty, Vine Comunicatul DNA­čśÄ

 

FB_IMG_1497953008715!!! Astia trebuie deportati TOTI

Fostul presedinte al PSD Teleorman, Teodor Nitulescu, a declarat, joi, la Realiatea TV, ca in cazul anchetat de DNA Dragnea-Tel Drum, una dintre lucrarile de reabilitare de drumuri era efectuata de Tel Drum in asociere cu firma Euro Constuct Trading 98. Cum s-a comportat Elena Udrea in calitate de ministru cand Comisia Europeana a suspendat in plina criza economica fonduri in valoare de 800 de milioane de euro, inclusiv din cauza contractului anchetat azi de DNA?

Contractul de asociere dintre Tel Drum si Euro Construct Trading 98 s-a semnat, potrivit datelor din Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), pe 30 octombrie 2009. Cele doua firme din tabere politice rivale se asociau cu putin inainte de alegerile prezidentiale din 22 noiembrie, cand s-au infruntat Traian Basescu si Mircea Geoana. Liviu Dragnea era pe atunci secretarul general al PSD, mana dreapta a lui Geoana.
Pe cand era ministru in 2011, Elena Udrea l-a iertat pe Liviu Dragnea , pe atunci CJ Teleorman, de corectii financiare in plin scandal legat de suspendarea accesului la fonduri europene in valoare de 800 de milioane de euro de catre Comisia Europeana.
Omul Elenei Udrea de la ministerul dezvoltarii, Razvan Murgeanu, recunostea in 2011 ca s-a intalnit cu presedintele de atunci al CJ Teleorman, Liviu Dragnea si ca i-a spus cu aceasta ocazie ca auditul Comisiei Europene la CJ Teleorman nu e favorabil in ce priveste contractul de reabilitare a drumurilor. Tot atunci, Liviu Dragnea a cerut anchete OLAF si DNA pentru a-si dovedi nevinovatia.
Potrivit datelor oficiale din Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), in perioada 2009-2011, Consiliul Judetean Teleorman a atribuit asocierii Tel Drum SA – Euro Constuct Trading 98 un numar de 3 contracte de lucari de reabilitare a drumului judetean 701, tronsonul limita judet Dambovita -Gratia-Poeni – Silistea – Scurtu Mare-Slavesti- Ciolanesti- Zambreasca – Dobrotesti (55 km).

Anuntul din SEAP:
Lucrari reabilitare: Valoare: 107.000.556 lei (cu TVA), la data de 30.10.2009 – cu licitatie,
Lucrari suplimentare la obiectivul de reabilitare: valoare 1.557.832 lei (cu TVA), la data de 03.08.2011, prin negociere fara anunt de participare.
Lucrari suplimentare la obiectivul de reabilitare: valoare 2.580.551 lei (cu TVA), la data de 07.10.2011, prin negociere fara anunt de participare.
———————–

M Mihaela
In timp ce basistii se luptau cu pesedistii pe viata si pe moarte in 2009, Udrea si Dragnea puneau bazele unei frumoase prietenii cu trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale. Nu stiu exact cum sa interpretez azi generozitatea Elenei Udrea fata de Dragnea, pe atunci presedintele CJ Teleorman precum si disponibilitatea acestuia de a sa infrati cu dusmanul pe bani grei. L-au cumparat ca sa tranteasca meciul alaturi de Mazare si Oprisan? Nu cumva insusi Dragnea, prins deja in afacerea cu fonduri europene, se numara printre marii aranjori ai alegerilor din 2009? Cum se face ca mana dreapta a lui Geoana facea afaceri cu oamenii lui Basescu? N-ar trebuie comisia aia care isi sparge creierii cu “sufrageria lui Oprea”, unde s-ar fi pus la cale fraudarea alegerilor din 2009, sa-l intrebe cate ceva si pe Dragnea? De exemplu, cum naiba s-au asociat Tel Drum si Euro Construct, adica oamenii lui Dragnea cu oamenii lui Udrea si Basescu, intr-o afacere grasa? Dar poate ca, de fapt, asa arata adevaratul stat paralel, mafiile trans-politice care si-au dat mana pe sub masa in timp ce mimau rivalitatea doar pentru prosti. Pentru prostii prostilor care i-au votat, si pe unii, si pe ceilalti.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10213757864796477&id=1101872178