Fara Categorie

Asociatia MicNews:Daruri pentru COPIII Defavorizati din Petrechioaia/Video !

Daruri pentru copiii defavorizaţi din comuna Petrechioaia

In data de 24.10.2018, voluntarii Asociaţiei  MicNews, impreuna cu doamna Voicu Maria Directorul General al Asociaţiei  MicNews au oferit zeci de darurii pentru copilași, dar și pentru părinții lor, gestul a adus bucurie în suflete și zâmbete pe chipuri.

Președintele Consiliului Director al Asociaţiei MicNews,  domnul Mihai Căldăraru, in  comuna Petrechioaia , județul Ilfov, s-a arătat recunoscător pentru darurile oferite celor mai mici dar și pentru părinții lor, gestul a adus bucurie în suflete și zâmbete pe chipuri.

„Le sunt recunoscător voluntarilor Asociaţiei MicNews, firmei VITALL S.R.L, ( deținatorul   brandului FERMELE CREVEDIA),  domnului Mădălin ENESCU,  doamnei Ofelia Cumpănașul, Manager Marketing (  VITALL S.R.L , deținatorul   brandului FERMELE CREVEDIA),  și tuturor celor care își găsesc timp să aducă astfel de bucurii copiilor.

Acest model: o comunitate mai întărită să sprijine prin astfel de acțiuni  mai sărace  Din păcate, nu sunt mulți cei care remarcă, care văd aceste acţiuni. Acest lucru nu schimbă însă nimic. Bucuria din ochii unor copii ce primesc cadouri este cel mai mare dar pe care îl primim la rândul nostru. Pentru aceasta, în numele lor, le mulțumesc cu adânca recunoștință”, a spus  Mihai Căldăraru, Președintele Consiliului Director al Asociaţiei MicNews,

Nu este prima acțiune pe care voluntarii Asociaţiei MicNews  o derulează în comuna Petrechioaia. În cadrul campaniei “Sărăcia Distruge Omenia” voluntarii au oferit daruri  bătrânilor, dar și tinerilor fără posibilități materiale, financiare,  În comuna Petrechioaia, numărul minorilor care au nevoie de ajutorul nostru. Din acest motiv, următoarea acțiune pe care  voluntari o vor derula în cadrul campanie “Sărăcia Distruge Omenia”, va fi destinată exclusiv copiilor din Comuna Balș, Sat. Boureni, jud. Iasi