Fara Categorie

Asociatia MicNews STRANGE Daruri pentru COPIII Napastuiti de SOARTA! Video>

received_1023275384523768

De CRĂCIUN, în casele celor năpăstuiţi de soartă vor ajunge DARURILE venite din partea DUMNEAVOASTRĂ

 

 

Prieteni dragi, numărătoarea inversă a început, Crăciunul „Sărăcia Distruge Omenia” sosește anul acesta în perioada 23 noiembrie – 23 decembrie!

Ne aflăm în pragul celei de-a VII-a ediție a Campaniei Umanitare „Sărăcia Distruge Omenia” de Crăciun, și cu această ocazie, declarăm deschisă acțiunea de strângeri de alimente, dulciuri, haine, produse igienico-sanitare .

Dacă ne cunoașteți deja acțiunile, știți bine că sărbătorile sunt pentru noi acele momente în care ne le facem ziua frumoasă copiilor noștri și ocazii speciale, menite a face fericite cât mai multe familii necăjite.

An de an, reușim să aducem zâmbete și speranță pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale famiilor defavorizate din mediul rural . An de an reușim să aducem bucurie sinceră pe chipurile copiilor copleșiți de pachetele pline de dulciuri și rechizite.

Cu ajutorul vostru, al tuturor celor vor face donații în alimente sau  bani, vom pregăti pachetele și vom străbate satele, comune și orașele mari, pentru a duce o rază de lumină și speranță semenilor noștri.

Acțiunea umanitară va fi precedată de Asociația MicNews în data de 6 decembrie, eveniment la care vă invităm să pregătim împreună cele 130 de cutii cu alimente (precum ulei, făină, conserve de carne și alimente, paste, mălai, zahăr și dulciuri) și cele 90 de cadouri cu bunătăți pentru copilași.

Campania este coordonată de inimosul preşedinte al Asociației MicNews, domnul Mihai Căldăraru.

Donațiile pot fi făcute la adresa: Nerva Traian nr 8, bloc.M55, Etj.8, sc.1, sector 3
Pentru donațiile în alimente, jucării și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației MicNews Tel.: 0723.755.112, e-mail: micnews.ro@gmail.com sau saraciadistrugeomenia.ro@gmail.com