Politica

Argument Călărași: ILIUTA a luat-o-n BOT de la FELIPE/Fost Pecist-Pedelist, Vasilica a rămas înfipt în Busoi !

Dragulin-presedinte

 

Joi, 27 aprilie 2017, a avut loc Comitetul de Coordonare Județean PNL pentru alegerea unui nou președinte și a noii conduceri.

Deși fără explicații Vasile Iliuță și-a prezentat și… și-a retras singur candidatura a ținut totuși să aibă o „prestație”. Nu știu ce rațiuni l-a făcut să-și depună și să–și retragă candidatura, cert este că a fost învins încă înainte de  a intra în sală.

El și „echipa” care mai dă și acum semne pe facebook că „rezistă”. Cert este că nu-i convine. Fără o forță politică reală Vasile Iliuță a crezut că poate să-i domine pe cei care i-au dat forța politică să fie președintele consiliului județean și..s-a înșelat.

Mai mult chiar a insistat cu Militaru vârf de atac. Militaru o persoană care nu  a fost „înghițit” de  organizația județeană…și cu o „echipă” …care echipă!!!??? S-a văzut acum că nu o are…a încropit o strânsură de yes-man-i oportuniști, fără valoare și fără individualități…de altfel s-a văzut și în calitatea și numărul propunerilor.

A pierdut pe toate fronturile…atât la municipiu cât și la județ…

Având  susținerea fățișă a lui Predoiu și Bușoi (de altfel Bușoi a declarat pe scenă în văzul tuturor că-și va folosi influența pt Iliuță!!!???)  și-a înghițit cuvintele și l-a lăudat pe Drăgulin. Limajul trupului,mimica feței,stare de sprit și atitudinea  yes-man-ilor a devoalat sentimentele, gândurile și intențile lui Vasile liuță.

A mințit! Și asta a simțit-o toată lumea…

Pe Filipescu și pe Drăgulin i-au lăudat rezultatele și membrii de partid,primarii și activiștii PNL…chiar și Vasile Iliuță, pe Iliuță l-au lăudat Bușoi și Predoiu.

PNL condus de FIlipescu și Drăgulin l-au făcut președinte de Consiliu Județean pe Iliuță.  Iliuță  a lovit prima dată în cei mai importanți și devotați activiști ai PNL. Și-a ostilizat partidul. Asta e realitatea pe care liberalii călărășeni nu au spus-o  și nici nu au iertat-o…s-a văzut și s-a simțit.

Cu Bușoi și Predoiu ca factori de influență  vor face și din organizația de Călărași ce au făcut la București…praf… nu vor mai fi pe primul loc…aici stă scris!…

Este de admirat că liberalii călărășeni au rezitat  până acum  „influențelor” lui Predoiu și Bușoi .

Liberalii au dat o după cireș… nu au rostit adevărul…Deși aproape toate discursurile l-au avut drept țintă pe Iliuță,nu a fost rostit nici un nume…

Laitmotivul discursurilor: unitate! dar nu s-a spus cine dezbină, cine atentează la unitate…

Și nu am spus totul!

Vom reveni cu discursurile. Interesante!

 

În avanpremieră:

Filipescu: „Filipescu nu a murit!”    „ …Filipescu nu a făcut un pas în lateral, Filipescu a facut un pas înainte…”    „Filipescu cineva trebuie să răpspundă pentru derapaje”