Politica

ANA si BIRCHALL vazuta de Fugaru Horia Sima/Inteligenta, dar Periculoasa/ Fas !

Ana Birchall, noul ministru al Justiției
Brokerul Cristian Sima facea dezvăluiri uimitoare despre Ana Birchall pe 2 iulie 2016, intuind probabil că aceasta va ajunge curând într-o funcție cheie în stat. Astăzi premierul Grindeanu a numit-o ministru interimar la controversatul minister al Justiției.

Sima spune că Birchall este inteligentă, dar periculoasă și că a vrut să se sinucidă când amantul ei nu a vrut să-și părăsească soția.

Iată postarea de pe facebook a brokerului de pe 2 iulie, 2016:

„Putina lume stie ca pe Ana Birchall o chema Ana Calin in 1997. Avea 24 de ani si era amanta asociatului lui Tariceanu de la radio Contact. Asa si-a inceput cariera. La un moment dat, parasita de amant, a vrut „sa se sinucida”, de fapt sa atraga atentia. Am fost prezent la aceasta scena de telenovela, detaliile in vol doi din Marea Spovedanie. Lumea s-a concentrat pe povesti din alcov, gresit, e mult mai interesant de analizat legatura tinerei „Bond girl” cu anumite servicii si organizatii. Trecerea doamnei pe la Yale a produs si intilniri cu citiva membrii marcanti ai Skull and Bones, Dzeu stie ce s-a intimplat in „the tomb”. Doar pe acolo a trecut si Jesus Angleton si…nepotul sau. Este o femeie inteligenta, periculoasa dar inteligenta. Cea mai importanta relatie a ei este cu Anthony Kronman. Am lucrat cu avocatul Ana Calin, in 1997, la Intervamul lui Catarama, ca sa facem primele optiuni pe actiunile romanesti, recunosc ca o ducea capul. Deci pe viitor Atentie la …neatentie”, a scris Sima pe facebook.

Vezi si Exploziv! Maiorul Drăgănescu nu are grad de maior!

Un ofițer SRI dă cărțile pe față: „Războiul se duce între PSD și noi!”

sima