Condamnari

Amenintare la adresa Sefei DNA/Mongolul VANGHELIE “care ESTE”🤣 un BORFAS Pesedist ne anunta ca LCK va avea Soarta lui Ceausescu/Sictir si la Puscarie!

FB_IMG_1518013142405Vanghelie, declaraţie controversată despre Kovesi: Şi doamna o să se ducă. Va avea soarta lui Ceausescu

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, o atacă pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, spunând că aceasta va pleca din fruntea Direcţiei, indiferent dacă vrea sau nu, şi o compară cu Nicolae Ceauşescu.

“Toate vor fi platite, că e azi, ca e mâine, că e poimâine, e dramatic. Nu cred că persoana dânsei trebuie discutată, ci în ansamblu ce se întâmplă la nivel naţional pentru că se dovedeşte că s-au întâmplat şi în alte judeţe şi la Parchetul General.

Doamna o să se ducă, indiferent că vrea sau nu, şi Ceauşescu când promitea de la balcon că mai da 100 de lei la copii, a crezut că încă mai poate rămâne. Cred că fără să vrem, mai mult sau mai puţin, suntem în aceeaşi etapă a tovarăşului Ceauşescu”, a declarat Marian Vanghelie, la Tribunalul Bucureşti, acolo unde miercuri a avut loc un nou termen în dosarul său.Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta joi, la ora 18.00, raportul privind activitatea managerială a DNA şi va anunţa dacă va cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi

1968 – Se naște Marian Vanghelie. Atunci când vede pentru prima oară lumina zilei, Vanghelie e dezamăgit, deoarece știe că e foarte greu să faci ceva la lumina zilei fără să fii prins.

1970 – Vanghelie începe să spună primele cuvinte, însă încet, pentru a nu putea fi înregistrat. Îngrijorați de vocea stinsă a fiului lor, părinții îl duc pe micul Marian Vanghelie la medic, care le recomandă să-l pună să vorbească într-o toaletă, în timp ce apa curge cu presiune mare în chiuvetă.

1978 – La sfârșitul clasei I, Vanghelie îi spune învățătoarei că nu poate să spună o poezie la serbare, însă, dacă e nevoie, îi va adue să cânte pe Toni Braxton, pe Enrique Iglesias și pe Anastacia.

1980 – Deși pronunță ”goagăl”, Vanghelie nu se face de râs, deoarece, date fiind vremurile, nimeni nu știa forma corectă.

1998 – Vanghelie propune înființarea unor case de pariuri la care oamenii să încerce să ghicească forma corectă de plural a unor cuvinte. Își dă seama însă că ideea a fost una proastă după ce pierde 100.000 de dolari pe cuvântul ”șantajuri”.

1990 – Vanghelie îi mărturisește unui apropiat că, deși a uitat-o pe fosta lui iubită, încă nu poate să vorbescă la timpul trecut despre ea, deoarece nu stăpânește acest timp gramatical.

2000 – Vanghelie ajunge primar al Sectorului 5. La început nu-i vine să creadă, deoarece, ca elev, 5-ul fusese mereu scopul lui.

2001 – Vanghelie îi asigură pe funcționari că e pregătit să semneze ca primarul zi și noapte, deoarece a jucat mult ”x și 0” la viața lui.

2012 – Vanghelie este cercetat de ANI pentru greșeli gramaticale în declarația de avere.

2013 – Vanghelie își dă seama că n-ar rezista nicio săptămână în închisoare, deoarece el nu știe să scrie cărți, așa cum se pare că fac toți deținuții pe care îi cunoaște.