Politica

ALERTA/PENALII din Parlament vor sa MUTILEZE Justitia/Peste o SUTA de PENALI in frunte cu BASESCU&DADDY vor sa controleze DNA, DIICOT, CSM si PICCJ#Rezist­čśÄ

O band─â de t├ólhari a ocupat Rom├ónia. Rezisten╚Ťa e o datorie patriotic─â!

╚Üine╚Ťi minte: singurul obiectiv al bandei de t├ólhari care a pus m├óna pe putere ├«n Rom├ónia este s─â mutileze legile Justi╚Ťiei, mai ales cele anti-corup╚Ťie, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â-╚Öi asigure impunitatea pentru infrac╚Ťiunile comise ╚Öi pentru cele pe care urmeaz─â s─â le comit─â.

Nu doar teama de pu╚Öc─ârie ├«i anim─â, ci mai ales hot─âr├órea implacabil─â de a-╚Öi p─âstra accesul la putere ╚Öi la resursele ╚Ť─ârii, pe care s─â le spolieze ├«n continuare ├«n propriul beneficiu.

Pentru a-╚Öi atinge obiectivul de a mutila Justi╚Ťia, au nevoie m─âcar de t─âcerea complice a societ─â╚Ťii, dac─â nu pot ob╚Ťine colaborarea ei. De aceea, vor mitui popula╚Ťia pe orice c─âi, indiferent dac─â astfel vor scufunda economia.

Nu au ├«n plan s─â r─âm├ón─â la guvernare dup─â ce-╚Öi ating obiectivul. Criza provocat─â de politicile economice iresponsabile va trebui rezolvat─â de al╚Ťii, eventual de un nou guvern ÔÇťindependentÔÇŁ, controlat din Parlament de aceea╚Öi coterie politic─â ce se-mbog─â╚Ťe╚Öte prin s─âr─âcirea ╚Ť─ârii de zeci de ani ├«ncoace. De aceea se ╚Öi gr─âbesc a╚Öa, pentru c─â economia nu va mai putea sus╚Ťine prea mult populismele propagandistice la care este supus─â.

Este datoria fiec─ârui cet─â╚Ťean onest s─â se ├«mpotriveasc─â acestei ocupa╚Ťii infrac╚Ťionale a Rom├óniei. E, practic, o obliga╚Ťie patriotic─â.