Anchete DNA

ALERTA/Matrafoxatul BOUREANU a fost Retinut!

+9click pentru
galerie

Cristian Boureanu și iubita lui © Sursa foto: Facebook

Cristian Boureanu a ajuns din nou pe mâna polițiștilor, după ce s-a luat de polițiștii de la rutieră. Fostul politician a mai ajuns la secția de poliție și în trecut când și-a luat fiica de pe stradă.

UPDATE 19:59 Cristian Boureanu nu este la primul incident de genul acesta! Fostul politican a fost implicat în nenumărate scandaluri din cauza cărora a fost catalogat drept un om violent. Antena Stars a făcut o listă cu toate incidentele care l-au avut ca actor principal pe Boureanu.

UPDATE 15:30! Cristian Boureanu a părăsit Spitalul Floreasca, unde a fost dus de urgență de la ora 7:30 dimineața. Fostul politician va trebui să fie dus în fața procurorilor. Acolo se va decide dacă Cristian Boureanu va fi arestat pentru gesturile de azi noapte când a lovit un polițist.

Se pare că Cristian Boureanu a fost arestat după ce a devenit violent cu polițiștii rutier. Fostul politician a refuzat să se legitimeze, a înjurat organele de poliție, ba chiar pe unul dintre ei l-a lovit cu piciorul.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ultraj pentru Cristian Boureanu, fostul politician fiind audiat.

Cristian Boureanu a fost oprit de Poliție la ora 1 noaptea pe un bulevard din Capitală, pentru un control de rutină. Fostul politician era alături de iubita lui, Laura Dincă, dar și de șoferul acestuia.

Laura Dincă a intrat în panică și a început să ţipe disperată: ”Cristi, gata! Gata! Nu mă lasă! Te rog, gata! Vă rog, gata!”. Totul în timp ce fostul politician jignea organele de poliție și le-a amenințat că le sparge fața şi vor rămâne fără pensie.

Cristian Boureanu a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul audierilor, în jurul orei 7:30, şi a fost transportat la Spitalul Floreasca. Poliția l-a însoțit la spital și așteaptă să fie transportat la secţia de poliţie. Între timp, la sediul Brigăzii Rutiere continuă audierile, Laura Dincă se află acolo.

”A oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei persoane. Autorul din dreapta a devenit recalcitrant. A fost imobilizat pasagerul. A lovit polițistul. Se cercetează pentru ultraj.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a declarat pentru AGERPRES că fostul deputat Cristian Boureanu este în prezent investigat medical. “Se află la noi. Este conștient, în investigații”, a spus medicul.

Investigațiile la spital s-au încheiat

După aproape cinci ore petrecute la spitalul din Floreasca, Cristian Boureanu a terminat investigațiile medicale, iar polițiștii așteaptă să-l ducă la secția de poliție. Acolo fostul politician va fi audiat în urma scandalului de azi noapte.

Cristian Boureanu este un fost politician român. A fost căsătorit cu Valentina Pelinel, dar au divorţat în 2014. De aproape doi ani politicianul formează un cuplu cu Laura Dincă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

D.S.