Anchete DNA

ALERTA/BASICA Traian ne “fute” la capul de jos ca stie MULTE despre Infractiunile lui DADDY/ Timp de 10 ani de ce n-a facut Sesizare la DNA? Cica si DADDY stie pe unde si- a SPART Besica Merinerul, dar HOTII se dau pe GUSA doar cand intervine Prescriptia/Vai mama voastra de Penali😎

Cuplu BASE&DADDY va vizita Rahova din cauza femeilor

Puțintica Răbdare😎

FB_IMG_1499882703546Dragnea!
Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?
Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru „neprihănita” Koveşi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de „Zeiţa Dreptăţii”.
Şi o spun eu, Traian Băsescu, om ale cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele, Ioana.

Putina LAMAIE nu strica, așa va aduceți aminte ce-ați furat amândoi/SICTIR🌚

FB_IMG_1491498304821

D le Presedinte, ati fost acolo. Ati avut informatii despre multe chiar nu v a sarit in ochi nimic despre Dragnea? Apoi de cand ati intrat cu Pmp târâș in parlament v ati aliat cu PSD sa subminati activitatea justitiei, iar consecintele se vor vedea in viitor, ptr ca nu vb doar de gratiere, modificarile pe care deja le ați făcut deja au consecinte nefaste, iar ăsta e doar inceputul.

 

base_berarie2_01_412614d05b_01Va intreb de ce coruptia, furtul din banul public si alte infractiuni conexe nu au fost declarate pericol de siguranta nationala si judecate cu celeritate. De ce probele aduse de SRI sau Sie nu sunt acceptate in instanta daca se dovedesc adevarate. Cine vreţi sa Faca anchetele la acest nivel, politia comunitara. V am votat si sprijinit inca de la inceputuri, dar acum v ati compromis aproape toata activitatea anterioara.

udrea-nouToti ati căutat sa va acoperiti urmele intr un fel sau altul. Ce nu ati stiut inca din 90 cine a fost Voiculescu, Patriciu, Tariceanu?

 

79ef33db6bd579ad3cf2f2f38c12f030Cele mai ticăloase declarații ale lui Traian Băsescu, din întreaga lui carieră politică! Vineri, la RFI.
* Cei care susțin acțiunile DNA – “e aceeași lume care în anii ’50 aproba şi aplauda şi arestarea burghezimii, şi procesele pe stadioane”.

elena udrea basescu 1
* Tinerii care susțin DNA – “la fel ca tinerii din anii ’50, din brigăzile de muncă patriotică, care construiau comunismul şi aplaudau pe stadioane procesele împotriva burghezilor”.
Băsescule, jalnic personaj ai ajuns! Ți-o spune unul care te-a votat de două ori la Primărie (2000, 2004), de două ori la Președinție (2004, 2009) și te-a susținut la două referendumuri de demitere (2007, 2012).
Nu-mi pare rău de acele voturi, am făcut ce era bine în acel context. Îmi pare rău de viteza cu care se degradează un fost președinte.
Chiar nu-ți e rușine să jignești, cu atâta grosolănie, milioane de români care resping corupția și susțin DNA? Să-i compari pe cei 600.000 de protestatari din 2017 cu lichelele și spălații pe creier din anii ’50?
Confunzi taberele, Băsescule! Habar n-ai cine sunt și ce vor tinerii de azi! Compari burghezia interbelică, decimată de comuniști, cu burghezia roșie de azi, decimată de propria corupție. Nu cumva o fi doamna Nuți un fel de Coposu cu fustă, Năstase – un Maniu cu mătuși bogate, Tăriceanu – un Brătianu cu cinci neveste, iar Dragnea – un Mihalache cu acțiuni la purtător?
Tare mă tem că jinduiești după vremurile în care clica politică se afla deasupra Justiției. Și, da, în anii ’50 chiar se întâmpla treaba asta!
Ne injuri cu scârbă, măi, Băsescule! Numai Iliescu ne-a mai înjurat așa. Ne flegmezi fără rușine, fără minte și fără suflet. Fii sigur că flegmele ți se vor întoarce direct în față, cu dobândă!
#Rezist