Politica

AK-24: GARGAMEL incepe sa fie ATACAT de CORUPTI !

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incepe sa fie atacat virulent si de figurile de seama ale luptei anti-justitie. Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, spune acum ca Toader este „cal troian” si solicita PSD-ului sa il dea afara din guvern.

„Am ajuns zilele sa o vad si pe asta, dragi prieteni: La 30 de ani de la Revolutie, in tara romaneasca, un ministru al ‘justitiei’ sustinut de PSD, se tine sambata seara de glume tampite pe facebook si spune ca drepturile si libertatile fundamentale ale romanilor nu sunt o urgenta.

TuDorele, dar cand te-ai facut tu pe tine notar, atunci a fost urgenta? Putem atunci sa aruncam tara la gunoi si sa stingem lumina. Tot aia e.

PS. Mesajul acesta nu va fi sters. Poate pana luni dimineata il citesc si PSD-istii si inteleg ca nu poti sa faci nici autostrazi, nici irigatii, nici investitii, nici sa maresti pensii, salarii, PNDL-uri si para-PNDL-uri daca nu pui randuiala in tara! Cu amatorii, incompetentii si tradatorii nicio sansa!”, a scris Daniel Dragomir pe Facebook.

Intr-o postare anterioara, Daniel Dragomir a folosit apelativul „Gargamel” la adresa lui Toader, utilizat de obixei de protestatarii #Rezist.

„Ministrul injustitiei alias calul troian isi bate joc de tot PSD si de Dragnea. Eu incep sa cred ca Gargamel, pe langa faptul ca se vede Lumina Natiunii are si o problema la caputz: pai faptul ca ai zeci de mii de romani abuzati de protocoale, zeci de articole declarate neconstitutionale cu termen de modificare pe care nu s-a miscat sa le faca, complete ilegale, securisti in instante si parchete asta nu e urgenta? Pai nu se lauda el pe la Gadea ca da el Ordonante?

Daca PSD il mai tine mult, o sa piarda tot sprijinul pe care l-au avut. Cel putin pe al meu, sunt pe cale sa il piarda de tot.

PS. Aceasta postare nu va fi stearsa, chiar nu am nici chef nici timp pentru jocuri de doi bani cum au ditamai ministrii guvernului Romaniei”, a sspus Dragomir.

Atacat violent de Liviu Dragnea, vineri, pentru ca refuzat sa promoveze OUG-urile pe Justitie, Tudorel Toader ra raspuns sambata cu o postare scurta pe Facebook. Dragnea i-a indicat foarte transparent lui Dancila sa il dea afara pe Tudorel Toader din Guvern.

„O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !

PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook