Politica

Agentul 007/Dupa ce a LINS la Basescu, CRISTOIU a trecut la SUPT banana Rosie si vrea sa SOARBA Hormonii lui SORA😎

480x250.cropIon Cristoiu: Mihail Șora, în loc să-și economisească timpul rămas până la Marea Trecere, merge în Piață să zbiere pe post de june cu hormonii neconsumați

Ion Cristoiu scrie în Gândul de Marți despre Te-FeL-iști, adică Tinerii Frumoși și Liberi, cei care au participat la mișscările din stradă, și, spune acesta, desemnează „noua născocire a Serviciilor Secrete românești”.

Cristoiu precizează însă că tinerii nu sunt chiar tineri: „Nucleul îl alcătuiesc persoane demult trecute de prima tinerețe, precum Mihail Șora, cel care, la o sută de ani, în loc să-și economisească  timpul rămas până la Marea Trecere pentru a mai scrie o pagină sau măcar un rând, dacă se mai ocupă cu așa ceva, merge în Piață să zbiere pe post de june cu hormonii neconsumați”. Totodată, acesta spune și că „La aceste mișcări atribuite tinerilor participă și femei coapte, unele chiar coapte până la zbârcire. Ele sunt sufletul acestor mișcări. Unele sînt femei singure prin divorț provocat din motive fiziologice. Altele sînt femei, cărora ieșitul la demonstrații Anti-PSD, le dau iluzia participării la ceva mult mai măreț decât ștersul la fund al nepoților pe care nu-i au”.

Cristoiu spune că manifestarea din data de 12 aprilie a fost redată de televiziunile „Binomului” și că este o premieră, întrucât este primul protest „în care participanții nu vor să spună de ce sunt acolo, în stradă”. Jurnalistul precizează că aceste manifestații sunt  „o intervenție a Străzii pe post de Opoziție”.

Ion Cristoiu, fostul jurnalist comunist, recunoaște că e ateu într-un editorial EVZ. Votează cu ”soroșistul” Nicușor Dan!

Ion Cristoiu, fostul jurnalist de top al presei comuniste din anii 80, subordonatul lui Nicu Ceaușescu, și care îndoctrina tineretul român cu dogmele lui Marx în Scânteia Tineretului comunist, recunoaște într-un editorial pe EVZ, scriind că nu e ”vizitat de Duhul Sfânt”.

”E drept, noi ăştia, cei care nu suntem vizitați de Duhul Sfînt, credeam că un funcţionar trebuie să ţină cont că România e o ţară europeană, în care funcţionarul se află în serviciul Publicului şi nu invers” scrie editorialistul Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu și-a arătat preferințaelectorală pentru Nicușor Dan, candidat ”soroșist”, prieten cu ateul Remus Cerna, în alt editorial tot pe EVZ, trambulina ”găinilor care nasc pui vii”. Deocamdată – i-am zis lui Robert Turcescu – singurul candidat care se înscrie în această fişă a postului e Nicuşor Dan.

Pe Nicuşor Dan îl voi vota. Pe şeful ONG-lui Salvaţi Bucureştiul l-am întîlnit, cred, o dată în viață…”

În acest context electoral a reieșit clar credo-ul ateist, comunist și marxist al ”oracolului de la Găgești”, bine stipendiat moral de fosta nomenclatură comunistă devenită clasa oamenilor de afaceri post-decembriști