Politica

Ace, Brice si Karice in Andreea / O noua moda a Saltelistelor pentru ” PENETRAREA” mai jos a Guvernului ­čśł

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, luni, pe Ioana-Andreea Lambru, ├«n func╚Ťia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Andreea Lambru este membru ALDE ╚Öi ocup─â pentru a doua oar─â acest post ├«n ultimii ani, dup─â ce, la sf├ór╚Ötiul lui 2012, propus─â pe atunci de PNL, l-a ├«nlocuit pe Dan Mihalache, actualul ambasador al Rom├óniei la Londra, ├«n Guvernul Victor Ponta.
La vremea respectiv─â, numirea sa a iscat un adev─ârat scandal, ie╚Öind la iveal─â mai multe informa╚Ťii despre cum a ajuns t├ón─âra, pe atunci ├«n v├órst─â de 27 ani, s─â avanseze at├ót de rapid ├«n PNL ╚Öi ├«n politic─â. Concret era vorba despre un scandal sexual ├«n la nivel ├«nalt ├«n PNL. Potrivit B1 TV, ├«n PNL, Andreei Ioana Lambru i se spunea simplu: Oana. Era cunoscut─â mai degrab─â pentru rela┼úiile intime ┼či scandalurile ├«n care a fost implicat─â ├«n partid, dec├ót pentru ini┼úiativele politice.
Numele ei apare în multiple scandaluri sexuale

Una dintre rela┼úii a fost cea cu Mihai B─âl─â┼čescu, decedat ├«ntre timp, pe vremea c├ónd acesta era secretar general adjunct al PNL. Iar despre isprava dintre cei doi poveste╚Öte chiar B─âl─â┼čescu, ├«ntr-o ├«nregistrare cu o alt─â iubit─â. De aici reiese cum era folosit─â canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, pre╚Öedintele de atunci al partidului. Scandalul ÔÇ×canapeleiÔÇŁ a f─âcut mult─â v├ólv─â ├«n pres─â, care a difuzat o convorbire telefonic─â purtat─â ├«ntre Mihai B─âl─â┼čescu ╚Öi un membru PNL, ├«n care liderul PNL recuno╚Ötea c─â a f─âcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu. Dup─â acest scandal, Mihai B─âl─â╚Öescu a fost nevoit s─â plece din PNL. Potrivit site-ului B1 TV, ├«n 2012, publica╚Ťia Gorj Domino scria c─â persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai B─âl─â┼čescu, sus┼úin c─â rela┼úia dintre el ┼či Andreea Lambru s-a terminat brusc, ├«ntr-o diminea┼ú─â, prin luna martie, c├ónd acesta l-a g─âsit pe Dian Popescu, ├«n apartamentul pe care ├«l ├«mp─âr┼úea cu t├ón─âra de 25 de ani. Scandalul a ie╚Öit la iveal─â la scurt timp─â dup─â ce Dian Popescu fusese numit ┼čef al filialei liberale din T├órgu Jiu. ├Än 2014, presa tabloid─â a sugerat c─â Andreea Lambru ar fi avut o rela╚Ťie ╚Öi cu Liviu Dragnea, acualul pre╚Öedinte al PSD.
╚śefa de cabinet a fostului lider liberal Radu STROE

Andreea Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.
├Än perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public ┼či privat Sector 4, Bucure┼čti, iar apoi, p├ón─â ├«n 2009, a fost project manager la Prospero, Bucure┼čti.
Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.
În 2013, Andreea Lambru a fost numită în Consiliul de Supraveghere al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), actuala AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului).