Politica

Ace, Brice si Karice in Andreea / O noua moda a Saltelistelor pentru ” PENETRAREA” mai jos a Guvernului 😈

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, luni, pe Ioana-Andreea Lambru, în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Andreea Lambru este membru ALDE și ocupă pentru a doua oară acest post în ultimii ani, după ce, la sfârștiul lui 2012, propusă pe atunci de PNL, l-a înlocuit pe Dan Mihalache, actualul ambasador al României la Londra, în Guvernul Victor Ponta.
La vremea respectivă, numirea sa a iscat un adevărat scandal, ieșind la iveală mai multe informații despre cum a ajuns tânăra, pe atunci în vârstă de 27 ani, să avanseze atât de rapid în PNL și în politică. Concret era vorba despre un scandal sexual în la nivel înalt în PNL. Potrivit B1 TV, în PNL, Andreei Ioana Lambru i se spunea simplu: Oana. Era cunoscută mai degrabă pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid, decât pentru iniţiativele politice.
Numele ei apare în multiple scandaluri sexuale

Una dintre relaţii a fost cea cu Mihai Bălăşescu, decedat între timp, pe vremea când acesta era secretar general adjunct al PNL. Iar despre isprava dintre cei doi povestește chiar Bălăşescu, într-o înregistrare cu o altă iubită. De aici reiese cum era folosită canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, președintele de atunci al partidului. Scandalul „canapelei” a făcut multă vâlvă în presă, care a difuzat o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care liderul PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu. După acest scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL. Potrivit site-ului B1 TV, în 2012, publicația Gorj Domino scria că persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu, în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani. Scandalul a ieșit la iveală la scurt timpă după ce Dian Popescu fusese numit şef al filialei liberale din Târgu Jiu. În 2014, presa tabloidă a sugerat că Andreea Lambru ar fi avut o relație și cu Liviu Dragnea, acualul președinte al PSD.
Șefa de cabinet a fostului lider liberal Radu STROE

Andreea Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.
În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.
Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.
În 2013, Andreea Lambru a fost numită în Consiliul de Supraveghere al AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), actuala AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului).