Condamnari

2017, anul SENTINȚELOR: Lista personalităților care ar putea AJUNGE LA ÎNCHISOARE!

Anul 2017 se anunță unul cu multiple evenimente sonore în justiție, unele dintre cele mai importante personalități de la noi din țară fiind pe punctul de a ajunge în spatele gratiilor, notează Știri pe Surse.

Foști șefi de parchete, miniștri, dar și actuali lideri politici ai țării stau cu emoții să nu ajungă în situația în care judecătorii îi vor găsi vinovați în procesele pentru fapte de corupție în care sunt implicați.

Fugarul Sebastian Ghiță, blondina Elena Udrea, liderul PSD Liviu Dragnea, Vasile Blaga și fostul premier Victor Ponta au programat în cursului noului an primirea sentințelor în procesele lor.

Deciziile judecătorilor pot aduce statutul de vinovat, dar aceste nu vor fi definitive, ele putând fi atacate cu apel.

Liviu Dragnea, deși pare să fie cel mai puternic politician în momentul de față, este urmărit de teama de a fi numit vinovat de judecători pentru abuz în serviciu.

Aceste este acuzat de procurori pentru angajarea a două memebre PSD la Protecția Copilului Teleorman.

Victor Hrbenciuc este acuzat de anchetatorii DNA că ar fi constituit un grup infracțional prin care ar fi păgubit Romsilva cu 304 de milioane de euro. Sentința judecătorilor de la Înalta Curte în dosarul retrocedării frauduloase a celor 43.000 de hectare ar putea să nu fie tocmai pe placul politicianului.

Vasile Blaga a fost trimis și el în judecată pentru trafic de influență unde este acuzat că a primit 700.000 de euro. Procesul urmează să înceapă în acest an.