dragnea_hot_1
Condamnari

VINE/Infractorul DADDY a cedat nervos: Sunt TINTA lui KOVESI😎

 

FB_IMG_1491498304821Infractorul a cedat nervos: Sunt ţinta lui Kovesi. Cei din instituţii să ştie că nu sunt amnezic. „Nu se mai pune problema de anchete corecte, de a respecta proceduri”, a declarat, vineri, Liviu Dragnea, întrebat fiind despre anchetele jurnalistice care l-au vizat şi cercetările demarate de DNA pe acest fond. În plus, liderul PSD se autodeclară „ţintă” a procurorilor anticorupţie şi a Laurei Codruţa Kovesi. 

FB_IMG_1497687993753

„Mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice, şi dacă plouă. Sunt ţinta doamnei Kovesi”, a afirmat Dragnea, vineri, când jurnaliştii i-au cerut părerea referitor la ancheta care implică societatea Tel Drum şi apropiaţi ai liderului PSD. Anchetă în care, astăzi, au avut loc noi audieri, la DNA venind trei oameni importanţi din anturajul politicianului.

În acest context, însă fără a nominaliza, preşedintele social-democraţilor a lansat şi un avertisment: Cei care ocupă anumite funcţii în stat şi cred că sunt amnezic, se înşeală. Întrebat, în cotninuare, dacă crede că va fi scos din joc şi dacă are arme să lupte cu cei care l-ar fi luat la ţintă, Liviu Dragnea a răspuns că singurele sale arme sunt partidul şi Parlamentul.

Zilele trecute a fost audiată la DNA şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, în dosarul în care au fost extinse cercetările, după investigaţia jurnaliştilor de la Rise Project