mara-mares
Politica

PNL Tineret/ Mara MARES, printesa cartofilor, JOACA bine in Dragoste, Afaceri si Politica/ Sustinuta de „CLASICII” PNL, Deputata de Brasov va ajunge SEFA tinerilor Liberali/Pe la Colturi pedeliste se AUDE ca ar fi o FRAUDA de Cartofi cu IZ de Voturi/Revenim😎

Peisajul politic s-a reîmprospătat înaintea alegerilor parlamentare, iar dintre noile ”specii” care îl populează, una a atras atenţia presei: e ”sexy-calificata” de la PNL, Mara Mareş, pe care partidul a aşezat-o în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor la Braşov. Nu întâmplător la Braşov, căci Mara e din Făgăraş (de altfel, tatăl ei a fost şeful PDL Făgăraş şi apoi consilier judeţean). Dar nu despre afinităţile politice ale tinerei vrem să scriem, ci despre alt gen de afinităţi, despre care, până azi, nu s-a suflat nici o vorbă prin presă: afinităţile Marei pentru… un anume bărbat.

Imediat cum au ”reperat-o” pe listele PNL, misoginii s-au grăbit să o acuze pe Mara ba că e amanta nu-ştim-cărui-greu din partid, ba că e ajutată de vreun misterios milionar care cotizează de dragul ei în campanie… doar speculaţii însă! Adevărul e altul: Mara nu este genul acela de femeie care să aibă nevoie de sprijinul vreunui iubit potent politico-financiar, ci se descurcă în politică pe propriile picioare. Două picioare are şi ea, ca şi Alina Gorghiu, ca şi Elena Udrea sau ca alte politiciene de succes! Atunci de ce n-ar avea şi ea succes, cu atât mai mult cu cât este şi o tânără deşteaptă foc (nu doar sexy foc), care urmează Studii Europene şi Internaţionale la Londra (e drept cu taxă, vreo 20.000 de lire pe an)?!

Mara Mareş încearcă să-şi convingă electoratul că poate face politică pe... propriile picioare!

Mara Mareş încearcă să-şi convingă electoratul că poate face politică pe… propriile picioare!

De ce am numit-o ”Prinţesa cartofilor”?!

Despre tânăra, foarte probabil viitoare domnişoară deputat la 24 de ani, noi, cei de la CANCAN.ro, am auzit o groază de cuvinte de laudă (de la sursele noastre nu numai din serviciile secrete, ci şi de la sursele de prin cluburile de noapte), astfel că nu ne ferim să o lăudăm la rândul nostru! Să ştiţi că dacă avem motive solide să lăudăm oameni, o facem cu mare plăcere! Aşa procedăm şi cu Mara, despre care nu trebuie să vă mai spunem că este foarte frumoasă. Se vede şi cu ochiul liber!

Iulian Stamate a câştigat numeroase ”trofee” până acum şi nu doar în handbal...

Iulian Stamate a câştigat numeroase ”trofee” până acum şi nu doar în handbal…

Scriam mai sus că ea nu e ca alte fete, care practică… politica şi vă veţi convinge numaidecât! Chiar dacă nu declară public, sexy-viitoarea deputată are o relaţie stabilă (nu cu vreun milionar sau cu un politician pe care să-l fi folosit ca trambulină), ci un bărbat mai sărăcuţ, dar chipeş. E un donjuan după care au alergat multe alte doamne sau domnişoare (Rita Mureşan sau dansatoarea Andreea Popescu vă pot confirma!) şi care trăieşte dintr-o rentă de handbalist. Nici măcar de fotbalist, ca să înţelegeţi că Mara nu aleargă după bani.

Facem o paranteză şi ne vom întoarce la handbalist! Mara are banii ei, de la tatăl ei! Omul a muncit o viaţă întreagă (n-a făcut numai politică la nivel judeţean) fiind unul dintre cei mai mari producători de… cartofi de Făgăraş. De aici, tinerei i-a revenit o zestre consistentă, dar şi porecla pe care i-o dăm azi: ”Prinţesa cartofilor”!
Ne întoarcem la handbalist, cum am promis! Acesta nu e un sportiv necunoscut, ci dimpotrivă. A jucat pentru selecţionata României tot atâtea meciuri cam câte au ”prins” MaricaTamaş sau Torje pentru ”naţionala” lui Daum. Adică e un mic star al sportului în 7!

Iulian Stamate (33 de ani şi 2,01 metri înălţime!) a fost vicecampion cu CSM Bucureşti sezonul trecut, în schimb pare să fie acum campion… în inima Marei, cu care – zic sursele noastre – are o ”relaţie complicată” (recunoaşteţi termenul de pe Facebook!). Complicată este pentru că Iulian a fost până de curând cam însurat cu Ana-Maria Grigoriu, de care a introdus divorţ în vara lui 2015, însă totul s-ar fi încheiat peste mai bine de un an.

Ana Maria Grigoriu (fostă doamnă Stamate) are motive să creadă că în România doar fetele rele fac politică

Ana Maria Grigoriu (fostă doamnă Stamate) are motive să creadă că în România doar fetele rele fac politică

Handbalistul şi Ana Maria au o fetiţă, iar fosta doamnă Stamate s-a plâns unor apropiaţi că Iulian s-ar fi îndepărtat de micuţă de când a cunoscut-o pe ”Prinţesa cartofilor”. Poate aşa este, poate nu! Nu ştim dacă sportivul cu pedigree de donjuan s-ar fi lăsat influenţat de Mara, dar ştim că politicienii au o mare putere de convingere şi nimic n-ar fi exclus.

Pagina de Facebook a handbalistului e o ”tribună” la care sexy-PNL-ista îşi promovează mesajele electorale

Pagina de Facebook a handbalistului e o ”tribună” la care sexy-PNL-ista îşi promovează mesajele electorale

Şi mai ştim şi faptul că el este atât de fascinat de sexy-viitoarea deputată (cu toate că niciunul nu-şi asumă public vreo relaţie) încât distribuie pe pagina lui de Facebook toate postările Marei. Ăsta e semn clar că se potrivesc fie şi măcar de amorul… politicii. Dacă cineva cunoaşte mai multe detalii, ne poate scrie pe pont@cancan!

Fata lu’ tata Mara Mareş, zisă şi Castoriţa din Carpaţi, face jocuri pe sub masă

Fata lu’ tata Mara Mareş, zisă şi Castoriţa din Carpaţi, face jocuri pe sub masă

Că politica e o curvă, o știe toată lumea. Numai că, de mici, tinerii politicieni (clasa aia nouă de care ni se făcea vorbire înainte de alegeri) apucă pe aceleași drumuri ca „bătrânii”.

Mara Mareș, știută de brașoveni ca fiind Fata lu’ tata, dar care și-a căștigat renumele de Castorița din Carpați, visează la postul de președinte al tineretului liberal. Susținută de Ludovic Orban, pe motiv că contracandidatul candidatul ei face parte dintr-o tabară opozantă lideruluui PNL.

Până aici, toate bune și frumoase. La nivel de filială județeană, unde nu prea e înghițită de coledgi, Fata lu’ tata s-a apucat de tăiait și spânzurat după voie. Par examplu,lista cu delegații la Congresul de alegere a șefului OTNL a fost ronţăită la ceas de seară, vineri, (nu noaptea ca hoţii, să avem pardon!) de domnişoara cu potenţial de doamnă în politică, şi modificată după bunul plac. Aşa se face că proaspătul preşedinte de la tineret, de la Braşov, Ionuţ Drăguţu, a zburat de pe listă. Apare, în schimb, Adrian Biea (PNL, ALDE – adevăraţii liberali, PNL)… Nici consilierul local Octavian Ciovică nu i-a picat cu tronc Castoriţei, care şi el a fost lăsat acasă. În schimb, prejmerenii, pot să fie mândri. Au o delegație puternică la București – 4 persoane, mai multe ca de la municipiul Brașov.

Chiar şi decizia ca delegaţia de la Braşov să fie 50% din organizaţia municipală Braşov şi 50% din teritoriu nu a mai respectat-o, fiind 28 de la județ și 3 de la municipiu.

Asta după ce Biroul Permanent al TNL Braşov stabilise susținerea politică pentru următorii candidați în Biroul Național de Tineret: Mara Mareș – Președinte; Ionuț Dragutu – Prim-vicepreședinte; Octavian Ciovică – Secretar general adjunct; Magdalena Cențiu – membru CNRA (conform paginii oficiale de Facebook a TNL Brașov)

Implicarea unor lideri ai partidului în lupta pentru postul de președinte al tinerilor liberali a inflamat spiritele la Congresul Tineretului Național Liberal (TNL).

La această oră, se desfășura votul pentru turul doi de scrutin, candidați fiind Mara Mareș și Radu Surugiu. În primul tur, Mara Mareș a obținut 513 de voturi, Radu Surugiu – 349 iar Glad Varga – 212.

Spiritele s-au încins după apariția unor zvonuri despre sprijinul pe care președintele PNL, Ludovic Orban, i l-ar fi acordat deputatei Mara Mareș.

Acuzațiile au provenit, în special, din tabăra lui Radu Surugiu, principalul contracandidat al Marei Mareș. Potrivit informațiilor neoficiale, apropiații lui Ludovic Orban ar fi dat telefoane înainte de congres, pentru a face lobby în favoarea Marei Mareș. La rândul său, Radu Surugiu a fost susținut din umbră de deputatul Mihai Voicu.

Însă, Surugiu a ajuns să fie fie privit cu rezerve în partid după ce un apropiat al său, Victor Ionescu, a devenit subsecretar de stat în Ministerul pentru Relația cu Parlamentului, adică a intrat în Guvernul PSD-ALDE. Al treilea candidat, Glad Varga, a fost susținut de vicepreședintele Cristian Bușoi dar și de unii lideri din fostul PDL.

Toate aceste tensiuni acumulate înainte de congres au izbucnit la scenă deschisă la reuniunea în care s-a votat noul președinte al TNL. Apropiații lui Ludovic Orban au încercat să pună capăt zvonurilor privind implicarea acestuia în competiția pentru șefia TNL. ”Ştiţi expresia: un vultur nu prinde niciodată muşte? Ludovic Orban nu se amestecă în jocuri mărunte de partid. Dacă aţi primit vreun telefon în care era invocat numele lui Orban, gândiţi-vă la ce v-am spus. Votaţi cu curaj şi demnitate. Mult succes!”, a fost mesajul prim-vicepreședintelui Iulian Dumitrescu pentru tinerii liberali.

Mesaj anti-PSD

La rândul său, Orban a atacat tabăra Surugiu. ”Nu-mi place ca unii să-şi facă campanie electorală victimizându-se, nu-mi place ca alţii să-şi facă campanie electorală dând pe surse informaţii neadevărate şi atacând PNL şi pe preşedintele PNL cu informaţii care nu au absolut niciun fel de temei. De asemenea, nu-mi place ca membri ai PNL să fie numiţi în Guvernul Tudose şi, mai ales, membri care sunt membri în comisia de organizare a congresului să fie în această situaţie, să fie numiţi subsecretari de stat”, a comentat Orban.

El a cerut ca liberalii să se lupte cu PSD caracterizat drept ”un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile statului să-i lovească pe toţi aceia care au curajul să-i critice”. Liderul PNL a întrebat apoi dacă există cineva în sală care nu-şi poate exprima liber preferinţa pentru candidatul pe care doreşte să-l voteze din cauza lui şi a precizat că, la rândul său, are o preferinţă pentru şefia TNL, dar care nu a fost exprimată public.

Pe aceeași linie a mers și Mara Mareș în discursul său. ” Orice blat cu PSD va fi sancţionat dur.Îmi doresc să câştig şefia TNL ca voi să puteţi să faceţi carieră politică. Ştiu că pot, ştiu ce vreau, ştiu de ce vreau. Ştiu că cine mă judecă superficial greşeşte”, a afirmat Mareș.

Acuzații de jocuri de culise

În schimb, Glad Varga a acuzat jocurile de culise care au precedat alegerile interne. ”Ludovic Orban mi-a spus: <<indiferent de simpatii, drumul este liber pentru toţi candidaţii>>. Nu putem să le cerem tinerilor să facă politică când noi facem jocuri de culise. Domnule Orban, nu vă acuză nimeni de nimic. Dar vă acuz ( de jocuri de culise -n.r) secretarul general adjunct (Cristi Barbu- n.r), şi vă rog să-l suspendaţi”, a afirmat Glad Varga. De altfel, înainte de congres, Glad Varga a scris și pe pagina personală de Facebook că se fac presiuni asupra delegaților să dezvăluie cum anume vor vota la alegerile pentru șefia TNL.

De altfel, și Surugiu acuzase jocurile de culise, printr-o declarație făcută înainte de Congres, în care s-a ferit să-l indice expres pe Orban. „Eu nu am nimic împotriva Marei Mareș, însă nu mi se pare firesc să fie impusă cu ajutorul seniorilor. Am și eu amici seniori, însă nu le-am cerut să mă susțină, să facă presiuni pentru mine. Eu sunt de părere că și Mara poate să crească frumos, că poate face treabă bună în PNL, însă, am pretenția ca alegerile să se desfășoare corect. E foarte grav că se acționează așa, pentru că deja sunt foarte mulți tineri buni care nu mai activează în PNL tocmai pentru că sunt dezamăgiți și scârbiți de practicile de genul acesta”, a comentat Surugiu.