FELIPE
Politica

Observator Calarasi/FELIPE pune BOTU pentru DOINITA si Ameninta ca-i ia o „LABA” lui ILIUTA si i-o da lui ORBAN/VASILE, ce faci, Bre? Fereasca Dumnezeu🤣

ILIUTA, cauta si tu contractele cu fata asta si da-i-le lui Dinulescu🤣cand pleaca la DNA, stie PANCESCU🤣

În ultima perioadă, prin urbea noastră mică circulă zvonuri că asupra directoarei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Călăraşi, Doiniţa Nicolae, se fac presiuni din partea conducerii Consiliului Judeţean Călăraşi, pentru a pleca de la conducerea instituţiei.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Răducu George Filipescu susţinea că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că la primul director PNL debarcat din funcţie de actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, vor fi aplicate sancţiuni. În cadrul conferinţei de presă, susţinută astăzi de către senatorul Filipescu l-am întrebat dacă acest lucru mai este valabil.  “Este foarte valabil, pentru că asta a spus preşedintele Ludovic Orban în birou la domnul Drăgulin. Te gândeşti că următorul director care va pleca este Doiniţa? E foarte posibil. S-ar putea să plece de mânuţă amândoi. Este decizia pe care a luat-o Ludovic Orban şi a spus că primul liberal care pleacă din funcţie din motive politice, şi acesta este motiv politic, că o dă el pe administraţie este altceva. Domnul preşedinte a greşit şi asta e, pleacă. Eu am fost acuzat că îi iau apărarea Doiniţei şi fac şi dreg, că mă duc cu ea la Orban. Mă condamnă toată lumea peste tot. Eu sunt un condamnat ca ăla din ‘Pădurea spânzuraţilor’, numai că e de datoria mea să îmi apăr oamenii. Dacă venea Curtea de Conturi şi spunea: ‘Tu, Doiniţa Nicolae, ai băgat mâna în caraiman şi ai furat atât’, în niciun caz nu mă duceam cu ea de mână la preşedintele partidului. Dar atâta timp cât Curtea de Conturi a felicitat-o pentru modul în care manageriază acolo acea Direcţie, care înseamnă 60% din bugetul Consiliului Judeţean. Când a fost controlată şi recontrolată de Poliţie şi de nu ştiu mai cine, cred că şi jandarmii au controlat-o, femeia a ieşit ok. A plecat în diferite deplasări prin ţară şi s-a întâlnit cu omologii ei, şi într-un clasament este pe locul II la nivel naţional ca performanţe manageriale în Direcţia Copilului. Vreau să vă spun că Direcţia Copilului nu este o Direcţie uşoară. Este foarte complicată şi foarte grea, are foarte multe probleme care pot fi sub semnul întrebării. Deci, toată lumea spune că este extraordinar de bună şi vii tu şi spui că îi dai 2,75. Şi cine? Domnul Dinulescu şi domnul Bogdan Georgescu. În ce calitate? Că ei nu sunt în comisia de avizare a activităţii lor. Nu vreau să dezvolt subiectul, decât în momentul în care va deveni de actualitate”, a declarat senatorul Filipescu.

În legătură cu acest subiect, am contactat reprezentanţii Consiliului Judeţean Călăraşi care ne-au informat că în această perioadă au fost evaluaţi toţii directorii de subordonate şi funcţionarii publici din cadrul CJ. „Toţi directorii de subordonate au fost evaluaţi de către o comisie condusă de Marian Dinulescu. Nu există nicio presiune politică pentru înlăturarea doamnei din funcţie”, ne-au declarat reprezentanţii C.J. Călăraşi.

Ciudat este că după ce am solicitat un punct de vedere reprezentanţilor Compartimentului de Promovare din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, am primit un sms din partea directorului adjunct al Direcţiei Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe, Eduard Grama: “Ai găsit ceva, ateţă? Mai caută! :)”. Am încercat să îl contactăm pe domnul Grama pentru a înţelege exact ce a vrut să spună, însă nu ne-a răspuns la telefon. Nu înţelegem în ce calitate comentează un demers jurnalistic un director al unei Direcţii de Dezvoltare, atâta timp cât solicitarea noastră nu privea activitatea domniei sale sau a direcției pe care o conduce. Şi, mai mult decât atât, ne întrebăm în ce calitate își permite domnul Eduard Grama să ne trimită astfel de glume

 

PRECIZĂRI Redacția SUBCOMISARUL

 

Precizari:

Doamna Nica a fost sunata de redactie si a declarat ca:

-Am avut pe cap Antifrauda si procese in instanta, dar le-am castigat pe toate

Am avut contracte de achizitii si lucrari cu C.J. Calarasi

Acum, nu mai am niciun contract, prefer sa plec la sapa in Spania

 

Ca urmare a articolului publicat de dumneavoastra in seara zilei de 3.03.2017 in legatura cu firmele controlate de mai marii PNL Calarasi, va ajut cu alte informatii.
Aveti in continuare un prim episod.
Sa trecem asadar la cateva indicii:

– Fosta vicepresedinta a Organizatiei Judetene a femeilor liberale Calarasi.
– Prietena domnului Filipescu, „impartita” ulterior cu ginerele lui Dinulescu (cunoscut in targ drept un inrait al jocurilor de noroc, zis pe scurt DIBA), mai marele sef de la APIA Calarasi, Bogdan Dumitrascu.
– Abonata la banul public prin relatia cu domnul presedinte al CJ Calarasi, multstimabilului Raducu Filipescu.
– Doamna controla/controleaza mai multe firme. Le detailem : Gigi & CO s.r.l. , Avis s.r.l. , Primdal Trade s.r.l. , Baltrom Total s.r.l. , Casilia Bioel s.r.l. .
Din anul 2014 si firma Real Bialorex s.r.l.
Din anul 2016 detinatoarea magazinului LA DOI PASI Saby
Cum probabil v-ati dat seama este vorba despre doamna Silvia Nica care prin relatia ei atat politic, din interes si mare iubire cu domnul Filipescu, cum reusea ,frumoasa doamna sa ,,prinda” toata vanzarile din judetul Calarasi.
Astfel va trimit cateva din afacerile doamnei respective sub atenta supraveghere si pastorire a domnului Filipescu prin mana sa dreapta, sageata loiala, suflet PNL-ist domnul Vasilescu Sorin, director de investitii la CJ Calarasi, care in ultima vreme este in concediu, cu dureri de cap provocate de noua conducere a CJ-ului.
Doamna printre 2 cearceafuri si o paturica moale, la pieptul barbatului suprem, primea indicatii despre ce va urma sa vina. Practic doamna era un mic Nostradamus.
Astfel, lemnele in judetul Calarasi in toate institutiile de invatamant in primariile conduse de liberali ( si nu numai !!! ) erau livrate de stimabila. Cand zic lemne zic paduri intregi. Sa detailem :
Radovanu 15 t
Ulmeni 50 t
Fundeni 100 t
Nicolae Balcescu 30 t
Vasilati 70 t
Fundulea 20 t
Alexandru Odobescu 20 t
Ciocanesti 150 t
Ulmu 15 t
Lehliu 150 t
Dragalina 150 t
si lista poate continua….
In timpul mandatelor stimabilului, temutului si neinfricatului domn Filipescu, copiii in afara de caldura trebuiau sa si manance, spre exemplu mere proaspete, cornulet PNL-ist si laptic natural 100% muls direct de doamna NICA. Desi cam batraioara, doamna era/este plina de resurse nebanuite. Astfel doamna livra prin CJ Calarasi in toate scolile din judet aceste produse.
Va exemplificam numai o valoare a unui:

– contract pe MAR astfel:
ZONA I : 169.120 LEI
ZONA II: 137.763 LEI
ZONA III: 152.464 LEI

– contract pe LAPTE SI CORN 3.436.984,20 LEI

Grijulie din fire, doamna Silvia, aceasta maica Tereza a Calarasiului, impreuna cu jumatatea vietii sale din acea perioada s-a oferit sa le duca elevilor pupitre scolare de la clasa pregatitoare din Fundulea 69 buc, Nana 16 buc, Ulmu 4 buc, Plataresti 34 buc , Dor Marunt 31 buc, Dalga 16 buc, Budesti 54 buc, Jegalia 18 buc, toate aceste si multe altele, cum ar fi renovarea grupurilor sanitare, a salilor de curs ( ex. : Gradinita Rasa – 2 sali de curs, Dor Marunt – acoperis scoala wc gradinita, Stirbei – copertina, Liceul Agricol – restaurare