6c5654dda79c5a177ed8257e83b17973
Condamnari

HORROR/Manevrele lui Felix MOTANU: Condamnat pe ncpp si eliberat pe vechiul cod/Pupaturile sunt de la CIUVICA & Company, gurile RELE ne transmit ca VARANU are pupaturi si pe BUCI sau intre, Draqu mai stie, Deh😎

 

Dan+Voiculescu+-+Greu+de+nchis_43848Omul de afaceri Dan Voiculescu a primit undă verde pentru eliberarea condiţionată pentru ca a avut un comportament bun în penitenciar şi a făcut curăţenie în spatele gratiilor timp de 57 de zile.

 

 

 

Este doar unul dintre argumentele magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5, care au motivat decizia de eliberare a fostului senator, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Procurorii DNA au spus că Dan Voiculescu nu a înțeles infracțiunea pe care a comis-o și nici nu dă semne că s-ar fi îndreptat. Procurorii au mai spus că fostul senator a început 17 programe de muncă în penitenciar, însă nu le-ar fi finalizat.

Judecătorii nu au fost de acord cu aceste argumente. Dimpotrivă, au spus ei, Dan Voiculescu și-a dat silința să lucreze în penitenciar, a făcut 57 de zile de curățenie și a depus muncă intelectuală. În motivare se mai arată Dan Voiculescu a scris 10 cărți în închisoare, ceea ce-i dă dreptul la scurtarea pedepsei cu 330 de zile.

Magistrații au ținut cont și de vârsta lui Dan Voiculescu – are peste 70 de ani – și de starea precară a sănătății sale, pentru care a adus documente medicale.

Decizia a fost însă contestată de procurori, care s-au opus eliberării lui Dan Voiculescu după doar doi ani şi nouă luni. Anchetatorii spun că omul de afaceri nu a făcut decât să profite de carențele sistemului care permite scurtarea pedepselor pentru cei care scriu cărți în detenție