udrea-nou
Anchete DNA

HORROR/Jegul Basescu o ATACA pe LCK, uita ca in Mandatul sau a fost bagat la BULAU doar Nastase, iar MORAR si BICA au PRAFUIT toate dosarele Penalilor Pedelisti/SICTIR-VIDEO!

base-udreaBăsescu o ATACĂ pe Kovesi la televiziunea bulgară: ‘E un drog pentru ea…. Kovesi trebuie acuzată de abuz de putere”!

Kanalul 3 al televiziunii bulgare a continuat seria emisiunilor de denigrare a șefei DNA. Postul de televiziune a difuzat în jurnalul de știri o scurtă parte dintr-un interviu cu fostul președinte Traian Băsescu. De asemenea, Întregul interviu va fi dat publicității vineri seară.

„Puterea este un drog pentru Laura Codruța Kovesi”, a fost una dintre declarațiile lui Băsescu.

De asemenea, fostul președinte a cerut arestarea lui Kovesi. Mulți politicieni, magistrați și jurnaliști din România cred că DNA este folosită pentru răfuieli politice, șantaj și vânătoare de vrăjitoare. Echipa Canalul 3 a fost la București, unde s-a întâlnit cu ei, mai spune televiziunea bulgară. „Da, Kovesi trebuie acuzată de abuz de putere, toată lumea ar trebui să meargă la închisoare. Pentru că există deja mulți oameni care au fost arestați de procurorii DNA, care mai târziu , în instanța de judecată au fost declarați nevinovați”, a mai spus Băsescu.