received_785378118281542
Politica

HOPA/Pandea si Politica, Trei in unu Nescafe/Tinerel, Frumusel, dar cam Arogant/Gurile rele ne spovedesc ca va fi Schimbat cu Penalu’ IACOMI, care a tras o Paranghelie pe banii din Mita controlului Judiciar/Urmeaza poze de la Paranghelie, Deh !

received_785378368281517 PSD e facut MUCI in Calarasi !

Prefect-reprezentantul guvernului in teritoriu, dar majoritatea deconcentratelor sunt Peneliste

Asta,


pentru ca, dl prezident Pandea se ocupa de cu totul altceva.😈

Ciprian Pandea, PSD Calarasi/Noi vom fi echipa castigatoare!


Tanarul membru PSD, Ciprian Pandea, este cunoscut celor care activeaza in mediul politic, prin dubla sa calitate: de vicepresedinte al organizatiei judetene PSD si presedinte executiv al TSD Calarasi. La doar 29 de ani, Ciprian Pandea este doctorand in teologie, reusind astfel sa interfereze trei domenii: teologia, politica si administratia.
Raspunde de Colegiul 2, in judetul Calarasi, alaturi de colegul, George Chirita, unde isi propune ca PSD sa castige minim 10 primarii

received_785378088281545


Ciprian Pandea (PSD)-tânărul consilier judeţean nu are economii, dar nici datorii, ci doar două salarii, ca expert în două asociaţii, de unde a câştigat 37.032 de lei şi de 22.680 de lei.
received_785378041614883

Expert local – Pandea Ciprian – Loc. Stefan cel Mare

Pandea Ciprian este unul dintre experții locali din județul Calarasi implicați în implementarea proiectului “Impreuna pentru un viitor mai bun”. Locuiește în comuna Stefan cel Mare, județul Calarasi, este expert local, si profesor de religie.

http://www.arenamedia.ro

Are o bogată experienţă în ceea ce priveşte activitate profesională, capabil de a termina cu succes orice proiect inceput, si de a se incadra in termenul limita datorita aptitudinilor organizatorice.

Ce a găsit Corpul de Control al Guvernului la Ştefan cel Mare. Primarul Nicolae Pandea, acuzat de nereguli la staţia de epurareNIcolae Pandea e primar la Ştefan cel Mare de 24 de ani Foto:acor.ro Nicolae Pandea, unul dintre cei mai longevivi primari din judeţul Călăraşi, a intrat în atenţia Corpului de Control al Guvernului,  pentru nereguli în realizarea staţiei de epurare din comuna Ştefan cel Mare. Pandea ar putea fi cercetat penal pentru aceste ilegalităţi, după ce Executivul a anunţat că va sesiza autorităţile competente să ia măsuri.

http://incomod-media.ro

Nota de informare a Executivului prezintă concluziile verificările efectuate la autorităţi ale administraţiei publice locale în legătură cu implementarea proiectelor finanţate de la bugetul de stat, în perioada 2006-2012, în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural. Programul a avut ca obiectiv general dezbvoltarea şi modernizarea spţiului rural românesc prin finanţare unor proiecte privind construcţia, extinderea sau modernizarea de poduri, podeţe şi punţi pietonale, platfome de gunoi, sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare şi epurare. 11 primării au fost controlate, printre care şi cea din Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi. N-a avut toate avizele Conform Notei Guvernului, aici s-a descoperit că Nicolae Pandea, primar al comunei din 1 februarie 1990, a emis autorizaţia de construire nr.8/27.04.2007 pentru realizarea lucrărilor la sistemul de canalizare şi staţie de epurare în satul Ştefan cel Mare(proiect aprobat în 2006), fără existenţa tuturor avizelor necesare, prevăzute în certificatul de urbanism nr.12/07.07.2006, contrat dispoziţiilor art.7 alin(1) din Legea nr. 50/1991, republicată. „În fapt, pentru realizarea investiţiei şi evacuarea apelor uzate, conform soluţiei din proiectul tehnic, erau necesare avizele de la Administraţia Naţională a Îmbunătăţilor Funciare şi de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Călăraşi”, anunţă Corpul de Control al Guvernului. Apele uzate nu pot fi evacuate Neobţinerea acestora, spun specialiştii, a avut drept consecinţă imposibilitatea utilizării la capacitatea proiectată a staţiei de epurare din localitatea Ştefan cel Mare. Astfel, apele uzate provenite din această staţie de epurare nu pot fi evacuate prin canalul de irigaţii Pietroiu-Ştefan cel Mare, conform documentaţiei tehnice întocmite, ci sunt colectare într-un bazin betonat d eunde sunt vidanjate ulterior şi transportate la staţia de epurare a societăţii Ecoaqua SA, situată în municipiul Călăraşi