20a7d7028500dd8f2183fd2422721985
Anchete DNA

HOPA/My name is Bond. Iulian BOND/ Sponsorul secret al PNL Calarasi a SUPT din tata noastra Mangoti, Iulian Dumitrescu a sponsorizat si vizita SALTELISTEI in America/ Felipe stie de ce !

Flux24, un material în care susține că a găsit sponsorul din umbra co-președintelui PNL Alina Gorghiu. Este unul din senatorii partidului care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu statul. Și unul dintre invitații cvasi-permanenți în platoul Antena3. După cum știți, recenta vizită a liderilor PNL în SUA s-a remarcat prin scandalul declanșat de prezența în delegația partidului a directorului Antena 3, Mihai Gâdea, fapt dezvăluit din greșeală de Alina Gorghiu și Mihai Gâdea prin publicarea unor poze pe FB. Alina Gorghiu a negat ulterior acest fapt, dar în conferința sa de presă a refuzat să dea amănunte. Singura mențiune a fost aceea că totul s-a plătiti din bani privați.

Potrivit unui material publicat pe Flux24, cel care s-a ocupat de achitarea facturilor vizitei în SUA, a fost unul din membrii delegației. Un cvasi-necunoscut, dar extrem de bogat!
Iată textul INTEGRAL publicat de Flux24:

Alina Gorghiu, co-președintele PNL, a explicat luni că deplasarea sa în Statele Unite ale Americii ar fi fost privată și deci nu ar fi fost finanțată din bani publici. Gorghiu nu a explicat însă din ce fonduri a fost achitată călătoria în SUA.Putea foarte bine să ne prezinte copia facturilor și dovada că banii au fost plătiți din contul său. Dar nu a făcut însă acest lucru.
FLUX 24 dezvăluie deocamdată o parte din culisele afacerii.
Una cu bani pentru partid și un personaj necunoscut opiniei publice chiar dacă acesta este parlamentar.
Afaceri cu statul și finanțări pentru partid.
Cheia finanțării aventurii americane a Alinei Gorghiu, unde a fost împreună cu soțul său, Lucian Isar, o găsim dacă ne uităm cu cine a fost co-președintele PNL în America, informații verificate din mai multe surse de FLUX 24.
A fost însoțită de doi senatori PNL.
Primul: Ben Oni Ardelean este și pastor neo protestant și are numeroase legături în SUA, iar prezența sa era obligatorie pentru relațiile externe ale partidului pe care le-a demonstrat în ultimii ani.
Cheia este însă al doilea: un anume Iulian Dumitrescu, senator de Călărași, un personaj necunoscut opiniei publice, care a fost ales în 2012 în Parlament candidând în tandem cu Raluca Surdu, soția directorului RA-APS în prezent suspendat din funcție după ce a fost reținut de DNA.
Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FLUX 24, Dumitrescu a achitat deja o parte din datoriile PNL către media din campaniile electorale din anii trecuți. În plus, senatorul ar fi achitat și o excursie în Spania pentru liderul PNL.
Dar nu numai…
În ultimul timp, Dumitrescu a avut o ascensiune fulminantă în PNL.
Chiar dacă potrivit declarației de avere nu ar părea un tip bogat, Iulian Dumitrescu are conexiuni extrem de interesante și, mai ales,este un bun plătitor al facturilor PNL, lucru care l-a remarcat și l-a propulsat la dreapta Alinei Gorghiu și în avionul de America.
Iulian Dumitrescu detine trei apartamente in Bucuresti si un autoturism Mercedes ML 280, conform declarației de avere, dar în realitate se plimbă prin Capitală cu un Mercedes S 500, ultimul model, cu un preț de catalog de peste 100.000 de euro.
In 2012 a vandut un bun nespecificat lui Ene Cristian cu 46 900 de euro. Are in conturi 11 546 dolari si 31 245 lei. Are un credit in valoare de 206 650 euro si a primit o sponsorizare de 61 490 de dolari de la firma Zalex Construction SRL pentru studii. Declară un venit de 10 792 lei.
Asta oficial.
Neoficial se află în spatele mai multor firme, care au contracte cu statul de sute de milioane de euro în ultimii 10 ani. O adevărată suveică de făcut bani.
Potrivit Registrului Comertului. Dumitrescu a fost asociat la urmatoarele firme, toate radiate în prezent: DELTA CONTCONSULT SRL, DGM AGREGATE SRL, LAUCRIST SRL, LONE SRL, OMEGA PRODUCTION SRL si EURO GRUP DG TRANSPORT SRL.
Iulian Dumitrescu a mai fost acționar la Bucegi Management SRL și SC Antinori SRL.
EURO GRUP DG TRANSPORT SRL a facut afaceri cu statul si in perioada in care Iulian Dumitrescu era oficial asociat și director general, dar și după. Firma de constructii a avut numai în perioada 2007-2012 contracte cu statul în valoare de 29 de milioane de euro. Cele mai multe au fost încheiate cu Consiliul Judetean Călărași ți cu primării din același județ, dar a mai avut contracte si cu primarii din județele Prahova și Ilfov. În firmă Dumitrescu a fost asociat un timp cu un anume Grigore Vasile Viorel.
Iulian Dumitrescu ii cesioneaza în 2008 partenerului său Grigore Vasile Viorel părțile sale sociale, cum a mai făcut de altfel, potrivit Monitorului Oficial, și în cazul unei alte firme, DELTA CONT CONSULT – S.R.L.
După 2012, Dumitrescu a făcut o grămadă de bani tot de la stat printr-o firmă din comuna Otopeni.
Zalex Construction SRL din comuna Otopeni condusă oficial de amicul lui Dumitrescu, Cristian Ene, a făcut multe afaceri cu statul, inclusiv prin asociere cu SC DELTA ACM 93, o firmă celebră pentru contractele pe bani publici, printre care în Prahova, unde acum Dumitrescu este co-președintele organizației județene a PNL. Dar și în Călărași, unde Dumitrescu s-a aciuat în ultimii ani. Zalex a avut inclusiv contracte pentru deszăpezire în Călărași.
De asemenea, firmele aflate în zona de influență a senatorului Iulian Dumitrescu au mai avut numeroase proiecte finanțate din fonduri europene.
Ambasada României a oferit o Seară Românească la încheierea vizitei în America. Cu Marian Munteanu și Dan Mihalache…

Dumitrescu a anunțat pe Facebook că Ambasada României a oferit o Seară Românească la încheierea vizitei în America.

Dimineața la ora 9:00 și seara la ora 21:00 Doar dimineața Doar seara

La recepție, așa cum se vede într-una dintre fotografiile de mai jos, a participat și șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, dar și Marian Munteanu, fost lider al studenţilor şi al manifestaţiei din Piaţa Universităţii din 1990 şi care mai apoi a organizat un partid împreună cu fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu