FB_IMG_1518789008862
Politica

De ce ATACA ziarizda SORINA pe LCK/Unde si-a Ascutit LIMBA si de ce Apara PENALII/Vezi extras din Blog­čĄú

FB_IMG_1518451900828GALCEAVA ACOPERITILOR ÔÇô GHITA: SORINA MATEI, ANGAJATA LA INTERVENTIILE LUI GABI OPREA

R─âzboiul dintre Sebastian Ghi╚Ť─â ╚Öi ziarista Sorina Matei ia amploare, dup─â ce patronul RTV s-au autodenun╚Ťat c─â a angajat-o la televiziunea sa ├«n uruma unor interven╚Ťii ├«nalte.
ÔÇťDomnisoara Sorina Matei continua sa otraveasca spatiul public asa cum a facut-o ani de zile.┬áCa sa nu umblam cu jumatati de masura si sa afisam virginitati false cred ca e momentul sa spunem adevarul. Persoana care intervenea pentru Sorina Matei de cele mai multe ori cu rugaminti de angajare este generalul Gabi Oprea. Daca tot stie ce lucruri rele am facut eu la varsta de 12 ani la nu stiu ce cutremur sa faca un denunt la DNA. Iar despre plecarea din cadrul RTV si despartirea de Alexandru Iacobescu (directorul general al RTV n.n.) sunt zeci de oameni care stiu ce s-a intamplat. Sorina Matei si Iacobescu au avut o relatie, dansa a decis sa plece din RTV in momentul in care relatia s-a incheiatÔÇŁ, a spus Sebastian Ghi╚Ť─â ├«n exclusivitate pentru┬áDC News.

BLOG SORINA MATEI

Limbi ├«n BASE si S─âge╚Ťi ├«n PSD, iar acum, SORINA, tine Limba la PSD(nota redactiei)

A fost cea mai grea lupt─â a vie╚Ťii lui. ╚śi a reu╚Öit. Nu ╚Ötiu cum, dar a f─âcut-o. Misiunea imposibil─â pentru imposibilul om politic a fost un succes. Doar el ╚Öi o m├ón─â de nebuni au crezut ├«n ea.

Cum poate un om s─â ├«nving─â non-stop toate ma╚Öin─âriile cu at├óta for╚Ť─â, ├«nd├órjire ╚Öi ├«nc─âp─â╚Ť├ónare? Cum poate s─â treac─â prin dou─â suspend─âri ╚Öi prin ╚Öase b─ât─âlii politice teribile ├«n ultimii 12 ani? Nu ╚Ötiu, ├«ntreba╚Ťi-l. Este Pre╚Öedintele ales al Rom├óniei, ╚Öeful acestui stat. Eu a╚Öa ceva n-am mai ├«nt├ólnit.
La nivel interna╚Ťional, este singurul care a supravie╚Ťuit ├«n fa╚Ťa a dou─â execu╚Ťii politice, unei lovituri de stat moderne ╚Öi unei crize economice de asemenea propor╚Ťii. Este cu adev─ârat incredibil, dar a reu╚Öit ce n-a putut niciun alt lider p├ón─â acum.
├Än ciuda celor care m─â condamn─â de at├ó╚Ťia ani, am s─â-l respect mereu. E strict op╚Ťiunea mea de cet─â╚Ťean liber al acestei ╚Ť─âri. Nimeni nu-mi poate ├«ngr─âdi acest g├ónd.

Mi s-a p─ârut nedrept. ╚śi a fost nedrept ce s-a ├«nt├ómplat. Mi s-a p─ârut incorect. ╚śi a fost. M-a revoltat. ╚śi, ca de obicei, n-am ascuns nimic. Cine m─â cunoa╚Öte, ╚Ötie. Spun ├«ntotdeauna ce cred. Cu orice risc.
Cine ├«l cunoa╚Öte, ╚Ötie. Este extrem, extrem de puternic. Nu iart─â, nu uit─â, nu renun╚Ť─â niciodat─â la lucrurile ├«n care cu adev─ârat crede. ╚śi foarte bine face. Pentru suspendarea asta, chiar nu a gre╚Öit cu nimic.

Acum, sigur, trebuie s─â se reconcilieze cu poporul. Finalmente, lui ├«i datoreaz─â totul. Poate nu crede╚Ťi deloc, dar pentru el chiar s-a luptat. ├Äl doare, ╚Ötiu. ├Äi pas─â, sunt convins─â. ╚śi cred c─â va ├«ncerca. E pariul cu adev─ârat incredibil al vie╚Ťii lui. ├Än fibra lui ╚Ötie asta mai bine dec├ót to╚Ťi. Dar ca s─â reu╚Öeasc─â, trebuie s─â dezv─âluie totul. Este obligat s─â schimbe ce n-a putut s─â urneasc─â p├ón─â acum. Nici asta s─â ╚Öti╚Ťi c─â nu e imposibil, doar l-a╚Ťi v─âzut, ├«l ╚Öti╚Ťi! Niciodat─â, dar niciodat─â s─â nu-l subestima╚Ťi.

Pe de alt─â parte, sper c─â, ├«n noaptea asta de apoplexie, to╚Ťi liderii USL, formali sau informali, sunt con╚Ötien╚Ťi c─â s-a terminat ├«ntreaga aventur─â, ├«ntreg haosul. Crin Antonescu trebuie s─â plece, Voiculescu ╚Öi Dragnea cu certitudine trebuie s─â pl─âteasc─â, pu╚Öc─âriabilii vor ajunge fix acolo unde le este locul iar institu╚Ťiile statului trebuie s─â func╚Ťioneze ├«n continuare ca ├«ntr-o adev─ârat─â democra╚Ťie. Rom├ónia ├«╚Öi va relua traseul european ╚Öi pentru asta cred c─â trebuie s─â ne bucur─âm cu to╚Ťii. Niciodat─â nu m-am g├óndit c─â o s─â ajung, ca rom├ón, ciuma Europei. Pe mine asta chiar m-a jignit. Profund.

Ce-a fost? O parantez─â periculoas─â, de infarct, ├«n democra╚Ťia Rom├óniei. O fractur─â, o falie teribil─â ├«n societate pe care a ad├óncit-o USL. Ce-a fost pentru el, omul politic Traian B─âsescu? L-a╚Ťi v─âzut. Un mizilic.

În sinea lui, vă spun că este mult prea puternic să fie pus la zid, să fie împușcat, să fie îngenuncheat de niște mișei.