FB_IMG_1501760948198
Politica

ALERTA/PENALII din Parlament vor sa MUTILEZE Justitia/Peste o SUTA de PENALI in frunte cu BASESCU&DADDY vor sa controleze DNA, DIICOT, CSM si PICCJ#Rezist😎

O bandă de tâlhari a ocupat România. Rezistența e o datorie patriotică!

Țineți minte: singurul obiectiv al bandei de tâlhari care a pus mâna pe putere în România este să mutileze legile Justiției, mai ales cele anti-corupție, în așa fel încât să-și asigure impunitatea pentru infracțiunile comise și pentru cele pe care urmează să le comită.

Nu doar teama de pușcărie îi animă, ci mai ales hotărârea implacabilă de a-și păstra accesul la putere și la resursele țării, pe care să le spolieze în continuare în propriul beneficiu.

Pentru a-și atinge obiectivul de a mutila Justiția, au nevoie măcar de tăcerea complice a societății, dacă nu pot obține colaborarea ei. De aceea, vor mitui populația pe orice căi, indiferent dacă astfel vor scufunda economia.

Nu au în plan să rămână la guvernare după ce-și ating obiectivul. Criza provocată de politicile economice iresponsabile va trebui rezolvată de alții, eventual de un nou guvern “independent”, controlat din Parlament de aceeași coterie politică ce se-mbogățește prin sărăcirea țării de zeci de ani încoace. De aceea se și grăbesc așa, pentru că economia nu va mai putea susține prea mult populismele propagandistice la care este supusă.

Este datoria fiecărui cetățean onest să se împotrivească acestei ocupații infracționale a României. E, practic, o obligație patriotică.